Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Απίστευτη αποκάλυψη για την ΕΠΟ και την έδρα της Εθνικής – Να γιατί παίξαμε στο ΟΑΚΑ!
| 2019-07-16 17:34:00

Απίστευτη αποκάλυψη για την ΕΠΟ και την έδρα της Εθνικής – Να γιατί παίξαμε στο ΟΑΚΑ!

Sportdog Team
Απίστευτη αποκάλυψη για την ΕΠΟ και την έδρα της Εθνικής – Να γιατί παίξαμε στο ΟΑΚΑ!

Απίστευτο μπάχαλο...

 

Εθνική Ελλάδας: Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η σημερινή συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τους αξιωματούχους της FIFA (Φούσεκ) και της UEFA (Λάκοβιτς, Ρηγόπουλος, Γεωργίου), από την οποία βγήκαν αρκετές ειδήσεις.

Η συνάντηση επικεντρώθηκε στα θέματα βίας και τα «στημένα» παιχνίδια, ενώ έβγαλε και μια σημαντική είδηση για το θέμα του στεγάστρου στο Παγκρήτιο Στάδιο, το οποίο δεν ήταν έτοιμο για τα εντός έδρας ματς της Εθνικής στα προκριματικά του Euro 2020.

Όπως αποκαλύφθηκε, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία είχε εγκρίνει κονδύλι για το σκέπαστρο στο Παγκρήτιο Στάδιο, προκειμένου η Εθνική ομάδα να παίξει εκεί με την Ιταλία και την Αρμενία.

Ωστόσο, η ΕΠΟ δεν χρησιμοποίησε το κονδύλι αυτό, το σκέπαστρο δεν επισκευάστηκε και γι’ αυτό το ομοσπονδιακό συγκρότημα αγωνίστηκε στο ΟΑΚΑ. Το συγκεκριμένο κονδύλι θα “ξεπαγώσει” άμεσα, προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο.

«Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, η οποία είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί και θα εξελιχθεί σε μια καλή συνεργασία, έτσι ώστε να κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να έχουμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο, ένα ποιοτικότερο ποδόσφαιρο και να δώσουμε τη δυνατότητα στις οικογένειες να επιστρέψουν ξανά στα γήπεδα. Δεν μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα από τους υψηλόβαθμους του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, πρέπει κι εμείς από τη δική μας πλευρά να κάνουμε αυτό που πρέπει, και θα το κάνουμε, συνεργαζόμενοι με όλες τις πλευρές για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ο στόχος είναι κοινός, σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας. Γι’ αυτό τον λόγο και ξεκινάμε μια προσπάθεια σήμερα, θεμελιώνοντας μια καλή και έντιμη συνεργασία» τόνισε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση, ο διευθυντής των εθνικών ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, τόνισε ότι η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, συμπεριλαμβανομένης και της ΕΠΟ, θα συνεχίσει να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και στο μέλλον, προκειμένου να αντιμετωπιστούν όλα τα διαφορετικά θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags