Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τον "τελειώνει" ο Φερέιρα και παίρνει μεταγραφαρα; - "Τρέμουν" στην Τούμπα - "Ρουκέτες" Σαββίδη!
| 2019-07-16 20:11:00

Τον "τελειώνει" ο Φερέιρα και παίρνει μεταγραφάρα; - "Τρέμουν" στην Τούμπα - "Ρουκέτες" Σαββίδη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τον "τελειώνει" ο Φερέιρα και παίρνει μεταγραφάρα; - "Τρέμουν" στην Τούμπα - "Ρουκέτες" Σαββίδη!

Απίθανο σενάριο για Έλληνα άσο. Έρχεται... τσουνάμι.

ΠΑΟΚ: Ούτε… σύρμα να έπεσε. Λίγες μέρες μετά τις αναφορές από Γαλλία που ήθελαν τη Μαρσέιγ να εξετάζει την περίπτωση του Δημήτρη Λημνιού, σήμερα, την… σκυτάλη πήρε ο Λάζαρος Λάμπρου! Ισχύει λοιπόν; Οσο ίσχυε του Λημνιού, άλλο τόσο ισχύει και του Λάμπρου!

Εχουμε επισημάνει από την προηγούμενη σχετική αναφορά τους μεταγραφικούς περιορισμούς που έχουν στο φετινό καλοκαίρι οι Φωκαείς και πως προσπαθούν να τους καταπολεμήσουν (βγάζοντας στο «σφυρί» κάθε σημαντικό περιουσιακό τους στοιχείο), πως δεδομένα είναι στην αγορά για έναν – τουλάχιστον – εξτρέμ, αλλά κανείς από αυτούς τους ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται, έστω, στα πρώτα πρώτα «πατώματα» των επιλογών τους (για διαφορετικούς λόγους ο καθένας).

Αυτό που πάντως πρέπει να κρατήσουμε από την εμπλοκή του ονόματος του Λάμπρου στο εν λόγω σενάριο είναι η σεναριολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και θέλει τον νεαρό μεσοεπιθετικό να μην βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Αμπέλ Φερέιρα. Μέχρι στιγμής – και το τονίζουμε – μιλάμε αποκλειστικά για φημολογία, αφού ο Πορτογάλος  τεχνικός πέραν της δημοσιοποίησης της επιθυμίας του για ρόστερ με συγκεκριμένο αριθμό ποδοσφαιριστών – που μοιραία όπως έχουμε επισημάνει θα οδηγήσει σε «κοψίματα» από το ρόστερ ακόμη και ποδοσφαιριστών που δεν φαντάζονταν κανείς στο ξεκίνημα της σεζόν – δεν έχει προβεί ακόμη σε αποφάσεις.

Αναμένονται βέβαια, αφού μεθαύριο ο Δικέφαλος αναχωρεί για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του (πάλι στην Ολλανδία), όπου και θα μονταριστεί αυτό που ο Φερέιρα θεωρεί κορμό της ομάδας του εν όψει των πρώτων καλοκαιρινών διεθνών αναμετρήσεων, αναμένοντας πάντα και τις τελευταίες προσθήκες, που θα είναι τουλάχιστον τρεις (χρονικά, όπως  προκύπτει από το ρεπορτάζ, πρώτα θα έρθει ο χαφ και θα ακολουθήσουν φορ και αριστερός μπακ).


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πλάκα" Σαββίδη στον Ολυμπιακό - Πάει να του "αρπάξει" κορυφαίο στόχο - Τον ζήτησε ο Φερέιρα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags