Facebook Pixel Άρης: Τρελά παράπονα από Ναζλίδη
| 2019-07-17 09:45:00

Καρφάρα για Παντελίδη – Η μοναδική μεταγραφή του Αρη που έγινε αυτό

Sportdog Team
Καρφάρα για Παντελίδη –  Η μοναδική μεταγραφή του Αρη που έγινε αυτό

Ξεσπάθωσε ο επιθετικός.

Άρης: Τρελά παράπονα από Ναζλίδη

Ο Θωμάς Ναζλίδης είναι ένας ποδοσφαιριστής που τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ανελλιπώς σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Ο 31χρονος επιθετικός έχει φορτώσει 30 φορές τα αντίπαλα δίχτυα σε 164 εμφανίσεις του στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και προσπαθεί να είναι χρήσιμος στις ομάδες που αγωνίζεται.

Την περσινή σεζόν ο Ελληνας επιθετικός δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, καταγράφοντας ένα αρνητικό ρεκόρ καθώς του είχε συμβεί για πρώτη φορά κάτι τέτοιο.

Το Metrosport.gr μίλησε μαζί του για την περσινή χρονιά, τον Αρη, τις ευκαιρίες που δεν πήρε, μίλησε για τα συναισθήματά του όταν πάτησε το χορτάρι του «Κλ.Βικελίδης» για πρώτη φορά, άφησε αιχμές για τον Σάββα Παντελίδη που δεν τον χρησιμοποίησε, εξέφρασε το παράπονο πως δεν πήρε ούτε 90λεπτο ούτε με τον Ερέρα και ήταν η μοναδική μεταγραφή του Αρη που έγινε αυτό, ενώ σχολίασε και την πορεία του στον Απόλλωνα Σμύρνης στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

Αναλυτικά όσα είπε:

-Πώς αξιολογείς την περσινή χρονιά;

«Την περσινή χρονιά την είχα διαφορετικά στο μυαλό μου αλλά εξελίχθηκε πολύ άσχημα, πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο, θέλω να το ξεπεράσω γρήγορα, ξεκίνησα με όνειρα και φιλοδοξίες αλλά δεν κατέληξε καλά».

-Τι συνέβη και δεν κατάφερες να πανηγυρίσεις φέτος;

«Επαιξε ρόλο το γεγονός ότι δεν έπαιξα πολύ στον Αρη, στον Απόλλων Σμύρνης δεν κάναμε ευκαιρίες και έτσι δεν μπορούσα και εγώ να σκοράρω».

-Τι πιστεύεις πως έφταιξε και δεν έπαιξες πολύ την περσινή χρονιά στον Αρη;

«Σιγουρα έγιναν λάθη, ήταν και άλλοι παράγοντες εκτός του αγωνιστικού, δεν πήρα τις ευκαιρίες που ήθελα. Δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον χωρίς να τον δεις, ήμουν ο μοναδικός από τις μεταγραφές που δεν πήρα 90λεπτο. Με τα δεκάλεπτα που έπαιζα δεν μπορούσα να βρω ρυθμό».

-Πιστεύεις πως θα έπρεπε να σου δοθούν περισσότερες ευκαιρίες καθώς δεν κατάφερες να σκοράρεις με τη φανέλα του Αρη σε επίσημο παιχνίδι; Νιώθεις μια απογοήτευση που δεν μπόρεσες να πανηγυρίσεις γκολ με τη φανέλα της ομάδας που αγαπάς;

«Στεναχωρέθηκα όχι γιατί δεν πέτυχα κάποια γκολ αλλά γιατί δεν μπόρεσα να πετύχω αυτά που ήθελα, να βοηθήσω την ομάδα και είναι κάτι που με πίκρανε πολύ».

-Πως ένιωσες που είχες την ευκαιρία να παίξεις σε ένα ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ;

«Ηταν όμορφα συναισθήματα όμως ήταν τεράστια πικρία που δεν έπαιξα όσα ήθελα, δεν πρόσφερα όσο μπορούσα στην ομάδα».

-Πέρυσι το καλοκαίρι δήλωσες πως ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα με το να φορέσεις τη φανέλα του Αρη. Εχεις ένα παράπονο που δεν κατάφερες αυτό το όνειρο να το ζήσεις για παραπάνω χρονικό διάστημα;

«Ονειρεύτηκα πως θα είμαι σημαντικός για την ομάδα, την Ευρώπη, ονειρευόμουν κάθε επιτυχία με τον Αρη, έχω παράπονο πως δεν ήμουν σημαντικός».

-Τον περασμένο Σεπτέμβριο φόρεσες για πρώτη φορά τη φανέλα του Αρη στο Χαριλάου σε αγώνα κόντρα στην Αστέρα. Πως ένιωσες εκείνη την ημέρα;

«Ηταν μια στιγμή που ονειρευόμουν, σε ένα γεμάτο γήπεδο, ήθελα να δώσω χαρά στον κόσμο».

-Μετά τον ερχομό του Σάββα Παντελίδη έπαιξες μόλις 8 λεπτά με τους «κιτρινόμαυρους». Πιστεύεις πως αυτός ήταν ο λόγος που δεν έμεινες στη Θεσσαλονίκη;

«Οταν ήρθε ο κ.Παντελίδης έμεινα εκτός αποστολής, δεν μου μίλησε ξεκάθαρα και είναι ένα παράπονο που έχω».

-Πως βλέπεις την πορεία του Αρη μετά την αποχώρησή σου; Πιστεύεις πως θα προχωρήσει στην Ευρώπη;

«Είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε πράγματα, ο Αρης έχει καιρό να παίξει στην Ευρώπη, έχει μείνει πίσω σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια στον οργανωτικό τομέα, αλλά βελτιώνεται σιγά σιγά. Πρέπει να γίνουν σταθερά βήματα, να μην υπάρχουν υπερβολές και να φέρουν την κατάσταση του παρελθόντος. Δεν υπάρχει αυτή την εποχή εύκολο παιχνίδι, αλλά με τη δύναμη της έδρας πιστεύω πως μπορεί να προχωρήσει. Αν μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, θα αλλάξει επίπεδο».

-Τον Ιανουάριο μετακόμισες στον Απόλλων Σμύρνης όμως δεν κατάφερες να βοηθήσεις την ομάδα να σωθεί. Τι έφταιξε γι΄αυτό;

«Οταν πήγα στον Απόλλωνα ήταν η ομάδα με το 1,5 πόδι στη Β Εθνική, χρειαζόταν ένα θαύμα, περίμενα να παίζω βασικός και δεν με έβαζε ο προπονητής. Εβαζε νεαρούς, άλλα μου έλεγαν και άλλα είδα. Οταν μια ομάδα αλλάζει 5-6 προπονητές μέσα σε μια χρονιά δεν μπορείς να περιμένεις πολλά».

-Πως αισθάνθηκες που ο κόσμος σε χειροκρότησε στην επιστροφή σου στο «Κλ.Βικελίδης» κόντρα στον Αρη λίγους μήνες μετά την αποχώρησή σου;

«Ενιωσα πολύ όμορφα, όταν σε χειροκροτούν σπίτι σου σκέψου τι χαρά νιώθεις».

-Τι θα κάνεις τώρα; Εχεις πρόταση από κάποια ομάδα;

«Είμαι σε διαδικασίες συζητήσεων, πρόταση επίσημη δεν υπάρχει, οι ομάδες που με θέλουν είναι από Σούπερ Λιγκ».

-Με ποιο κριτήριο θα επιλέξεις την επόμενη ομάδα σου; Τα χρήματα, τον αγωνιστικό ρόλο ή τις συνθήκες;

«Θέλω να χαρώ το ποδόσφαιρο και να δείξω τις ικανότητες μου. Θα πάω κάπου που θα μου δείξουν ότι με πιστεύουν».

-Πες μου δύο λόγια για τον μεγαλομέτοχο του Αρη, τον κ.Καρυπίδη.

«Αυτό που έχει κάνει είναι πολύ σημαντικό, δεν είδα άλλον άνθρωπο να μπαίνει έτσι στην ομάδα και να την ανεβάζει. Το σημαντικό δεν είναι μόνο η ομάδα, έφτιαξε το προπονητικό, φτιάχνει στο γήπεδο όλο και από κάτι. Τώρα φέρνει χορηγίες από το εξωτερικό, είναι ένας από τους πετυχημένους προέδρους, αν πάρει τίτλο θα είναι από τους κορυφαίους. Πιστεύω οτι θα τα καταφέρει, είναι νέος και έξυπνος και έχει όρεξη να πετύχει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags