Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Κάηκε" με Ομόνοια ο Νταμπίζας - "Μπλόκο" Ατρόμητου για Κολοβό
| 2019-07-17 10:40:00

"Κάηκε" με Ομόνοια ο Νταμπίζας - "Μπλόκο" Ατρόμητου για Κολοβό - Πάει εξωτερικό, "τσεπώνει" λεφτά!

του Νίκου Στεργίου
"Κάηκε" με Ομόνοια ο Νταμπίζας - "Μπλόκο" Ατρόμητου για Κολοβό - Πάει εξωτερικό, "τσεπώνει" λεφτά!

Απίστευτη "κομπίνα" από τον Έλληνα άσο. "Καυτό" παρασκήνιο. 

Παναθηναϊκός: Δημήτρης Κολοβός λοιπόν. Αυτή τη φορά, όταν στον Παναθηναϊκό έλεγαν πως "Τρίτη-Τετάρτη θα έχει ξεκαθαρίσει του εξτρέμ", δεν αστειεύονταν. Και μπορεί άπαντες να εκτιμούσαν πως ήταν η d-day για τον Γιοάν Μολό, η αλήθεια όμως είναι πως η οικονομική διαφορά που υπήρχε με τον Γάλλο, αλλά και τα ερωτηματικά αναφορικά με τον χαρακτήρα του, είχαν ουσιαστικά "παγώσει" την υπόθεση από τη στιγμή που ο παίκτης, ήλθε (στην Αθήνα), είδε, συζήτησε με τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" και... απήλθε. 

Για τον Κολοβό λοιπόν, οι "πράσινοι" κινήθηκαν με απόλυτη μυστικότητα. Αποδεικνύεται άλλωστε από το γεγονός πως η πρώτη φορά που ακούστηκε το όνομα του, ήταν ουσιαστικά για την ανακοίνωση του deal.

Ο Παναθηναϊκός, έχοντας "καεί" από τις συζητήσεις με την Ομόνοια στην υπόθεση του Φάνου Κατελάρη, εύλογα, δεν ήθελε να φανεί πως βρίσκεται πίσω από τον διεθνή μεσοεπιθετικό.

Ακόμη και η δημοσιοποίηση ενός ανύπαρκτου θέματος (του "ενδιαφέροντος" δηλαδή -που διαψεύστηκε κατηγορηματικά από κάθε εμπλεκόμενο- του Ατρόμητου), λίγο έλειψε να φυτιλιάσει την προσπάθεια αποδέσμευσης του Κολοβού, αφού η Ομόνοια από εκεί που έψαχνε απλώς έναν διακανονισμό με τον ποδοσφαιριστή για την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου, θα μπορούσε -όπως και έκανε- να ζητήσει αποζημίωση, τουλάχιστον για τα χρήματα που είχε δαπανήσει προκειμένου να αποκτήσει τον Κολοβό από τη Μαλίν (130.000).

Τελικά όμως, το (παρ' ολίγον) μπέρδεμα ανέλαβε να το ξεκαθαρίσει ο ίδιος ο Κολοβός, ο οποίος ήρθε σε προσωπική συμφωνία με την Ομόνοια, με τις πληροφορίες μάλιστα να θέλουν τον ίδιο να βάζει λεφτά από την τσέπη του προκειμένου να αποζημιωθεί το "τριφύλλι" από την Κύπρο! Και η ανταμοιβή του, πέραν της τριετούς συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό, έναντι 220.000 ευρώ ετησίως, θα είναι πως κράτησε, ο ίδιος, ένα ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησής του στο εξωτερικό.

Όσο για τη συνέχεια της... επέλασης των "πρασίνων" στην κυπριακή αγορά και τις πληροφορίες που τους θέλουν να βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στον Γκάιας Ζαχίντ. Αν ισχύει, τότε πρόκειται για δικαίωση της τακτικής του Νταμπίζα, παρότι ομολογουμένως μοιάζει... αντιφατική.

Η διαδρομή της άλλωστε, αρκεί: τη μία μέρα ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει πως αποσύρεται, δύο μέρες μετά διαρρέει πως η προσφορά του δεν ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ (ενώ έχει αποσυρθεί), ενώ "καπάκι", στην Κύπρο συντηρείται η φημολογία -που επιβεβαιώνεται προφανώς- πως έχει αυξηθεί η προσφορά του "τριφυλλιού" γι' αυτό και κάμπτονται οι αντιρρήσεις του ΑΠΟΕΛ.

Πλέον, το μπαλάκι είναι στα πόδια του Νορβηγού. Οι "πράσινοι" δεν πρόκειται να ανέβουν ευρώ από την ήδη, εκτός προγραμματισμού αύξηση της προσφοράς τους, η κυπριακή ομάδα δεν εμφανίζεται τόσο πρόθυμη να καλύψει τη μισθολογική διαφορά που προκύπτει, οπότε αν ο Ζαχίντ δεν βρει λύση εδώ με τους "γαλαζοκίτρινους", τότε, η δεδομένη επιθυμία του να ντυθεί στα πράσινα, θα πρέπει να συνδυαστεί και με μια μείωση στις απολαβές του για την επόμενη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Κολοβός τώρα; Αυτή είναι η "βόμβα" που ετοιμάζει ο Αλαφούζος - Θα... τρελαθεί η Superleague

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags