Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Μάριο Μπράνκο αναφέρθηκε στα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.
| 2019-07-17 18:15:00

Αποκαλύψεις Μπράνκο: "Θα φέρουμε παίκτες που θα απογειώσουν την ομάδα - "Άγρια" η αγορά"

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Μπράνκο: "Θα φέρουμε παίκτες που θα απογειώσουν την ομάδα - "Άγρια" η αγορά"

Όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Ο Μάριο Μπράνκο κατά την επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή του Δικεφάλου, αναφέρθηκε στα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Συγκεκριμένα είπε ότι θέλουν να φέρουν παίκτες αρκετά καλούς που θα απογειώσουν την ομάδα, γι αυτό δεν βιάζονται, ενώ τόνισε πως η αγορά είναι άγρια θέλοντας να εξηγήσει πως δεν μπορεί να πάρει όποιον παίκτη θέλουν και με τους όρους που θέλουν.

Για τις μεταγραφικές κινήσεις:

"Γνωρίζω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για μεταγραφές και είναι ανήσυχος. Θα τοποθετηθώ λοιπόν σε αυτό αρχίζοντας από την αποχώρηση του πρώην προπονητή.

Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για την αποχώρηση του Λουτσέσκου. Αλλά αντιδράσαμε πολύ γρήγορα και μέσα σεμ 72 ώρες είχαμε νέο προπονητή. Επρεπε να αποδεχθούμε ότι υπάρχουν ρήτρες και αυτό είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Κατανοώ ότι οι οπαδοί μας αγωνιούν αλλά εμείς είμαστε εδώ για να πάρουμε ορθές αποφάσεις.

Ξέρουμε ότι σε λίγες μέρες παίζουμε τους πρώτους ευρωπαϊκούς αγώνες αλλά αρχικά δική μας υποχρέωση ήταν να δώσουμε το χρόνο ο προπονητής να αξιολογήσει το ρόστερ και στη συνέχεια να αποφασίσει ποια χαρακτηριστικά χρειάζεται ο ΠΑΟΚ μεταγραφικά για να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας. Ομως μην ξεχνάτε ότι οι αγώνες δεν αρχίζουν και δεν τελειώνουν στα ευρωπαϊκά ματς αφού έχουμε μια σεζόν μπροστά μας. Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει την τελευταία μέρα του Αυγούστου.

Γνωρίζουμε τι χρειαζόμαστε, κανένας δεν θέλει παραπάνω από εμάς να πετύχουμε και αυτό θέλω να το καταλάβετε. Οπως και το ότι η αγορά είναι άγρια.

Δεν είναι και το πιο εύκολο να πάρεις τον ποδοσφαιριστή που θέλεις, τη στιγμή που θέλεις και με τους όρους που θέλεις".

Απάντησε και στο αν είναι ρίσκο ο ΠΑΟΚ να μην πάρει παίκτες ενόψει των αγώνων για τα προκριματικά του CHL: "Θα σας πω ότι από την ενδεκάδα που έπαιξε στον τελικό του ΟΑΚΑ στις 11 Μαϊου, οι εννιά είναι εδώ. Είναι αποδεκτό πως χάσαμε κάποιους παίκτες είτε από τραυματισμό είτε γιατί αποχώρησαν.

Ολοι καταλαβαίνουμε ότι χρειαζόμαστε έναν παίκτη στην αριστερή πλευρά και έναν στη μεσαία γραμμή. Ισως θα μπορούσαμε να είχαμε ήδη την ομάδα τελειωμένη, κάτι όμως που δεν θα ήταν καλό γιατί η μεταγραφική περίοδος κρατά μέχρι τις 31 Αυγούστου και γιατί θέλουμε να φέρουμε παίκτες που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας.

Δεν θέλουμε να κάνουμε μεταγραφές για να κάνουμε. Για αυτό και επενδύσαμε στον Φερέιρα γιατί δουλεύει και με τους νεαρούς παίκτες. Εχουμε μια φουρνιά ποδοσφαιριστών γεννημένων το 2000, έχει κυριαρχήσει στο Πρωτάθλημα τα δυο τελευταία χρόνια και θεωρώ ότι έχουμε δυο τρεις παίκτες σε κάθε θέση.

Ξέρω, ότι παίζουμε σύντομα αλλά επαναλαμβάνω ότι είναι μια μεγάλη διαδικασία η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή. Γνωρίζουμε λοιπόν τι χρειαζόμαστε, αλλά πολλές φορές το ιδεατό από την πραγματικότητα έχει απόσταση. Ναι, δεν έχουμε πολύ χρόνο αλλά έχουμε μια μεγάλη βάση και καλή βάση".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags