Facebook Pixel Sportdog.gr | Βραδιά ανατροπών στο Champions League με… όπλο την έδρα!
Ποδόσφαιρο
| 2019-07-17 18:28:00

Βραδιά ανατροπών στο Champions League με… όπλο την έδρα!

Sportdog Team
 Βραδιά ανατροπών στο Champions League με… όπλο την έδρα!

Σούπερ δυάδα από τα Προκριματικά.

Στοίχημα: Τον δρόμο προς το ταμείο, έστω και με άγχος βρήκαμε και χθες με τη δυάδα από τα Προκριματικά του Champions League και την ίδια συνταγή θα ακολουθήσουμε και σήμερα. Δύο ματσάκια έχω ξεχωρίσει από τα ευρωπαϊκά ματς, όπου περιμένουν να… μιλήσουν οι έδρες.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της ΑΙΚ Στοκχόλμης κόντρα στην Αραράτ Αρμενίας, όπου οι γηπεδούχοι καλούνται να κάνουν την ανατροπή για να προκριθούν στον επόμενο γύρο, καθώς στο πρώτο ματς έχασαν με 2-1. Οι Σουηδοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, στη συνέχεια ισοφάρισαν όμως έμειναν με παίκτη λιγότερο και τελικά ηττήθηκαν. Είναι καλύτερη ομάδα, απέδειξαν στο ματς πρωταθλήματος (3-0) ότι έχουν καλή ψυχολογία και στηριζόμενοι στην έδρα και στην εξαιρετική άμυνά τους μπορούν να πάρουν την πρόκριση. Η πρωταθλήτρια Αρμενίας κυνηγάει το… θαύμα στην πρώτη της ευρωπαϊκή παρουσία, θα παίξει κλειστά και με στόχο το μηδέν, όμως δύσκολα θα αντέξει. Πολύ χαμηλά ο άσος, τον συνδυάσουμε με under 3.5, καθώς η ΑΙΚ αυτή τη φορά θα είναι προσεκτική.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι της Κλουζ κόντρα στην Αστάνα, όπου επίσης οι γηπεδούχοι ψάχνουν την ανατροπή μετά την ήττα τους με 1-0 στο πρώτο ματς. Οι Ρουμάνοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, έχασαν το Σούπερ Καπ και κινδυνεύουν με ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Στο πρώτο ματς θα μπορούσαν να είχαν πάρει έστω την ισοπαλία και έδειξαν θετικά στοιχεία παρά την ήττα. Θα παίξουν με το… μαχαίρι στα δόντια και με τη βοήθεια της εξέδρας μπορούν να τα φέρουν όλα τούμπα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν τυχεροί στο πρώτο ματς και σήμερα θα προσπαθήσουν κυρίως από την άμυνά τους, να… κλέψουν την πρόκριση. Η Κλουζ θα πιέσει πολύ, θα παίξει επιθετικά από το πρώτο λεπτό και μπορεί να πάρει τη νίκη και μαζί την πρόκριση ή στη χειρότερη να στείλει το ματς στην παράταση.

Η δυάδα της Τετάρτης:

21.00: ΑΙΚ – Αραράτ Αρμενία: 1 και Under 3.5 (1.90)
21.00: Κλουζ – Αστάνα: 1 (1.75)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags