Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Champions League: Άσχημα νέα για ΠΑΟΚ – Στους ανίσχυρους του Champions League – Ποιοι οι πιθανοί αντίπαλοι
Ποδόσφαιρο
| 2019-07-17 23:25:00

Άσχημα νέα για ΠΑΟΚ – Στους ανίσχυρους του Champions League – Ποιοι οι πιθανοί αντίπαλοι

Sportdog Team
Άσχημα νέα για ΠΑΟΚ – Στους ανίσχυρους του Champions League – Ποιοι οι πιθανοί αντίπαλοι

Απίστευτο... χουνέρι μέσα σε πέντε λεπτά για τον Δικέφαλο.

ΠΑΟΚ – Champions League: Τα... δώρα που περίμενε ο ΠΑΟΚ από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League δεν ήρθαν και έτσι οι «ασπρόμαυροι» θα μπουν στην κλήρωση ως ανίσχυροι.

Το ματς που έκανε τη ζημιά το βράδυ της Τετάρτης ήταν το διπλό της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, με ανατροπή επό της Πιαστ Γκλίβιτσε (2-1) μέσα στην Πολωνία, το οποίο και στέρησε στον ΠΑΟΚ την ευκαιρία να αποφύγει ως πιθανό αντίπαλο τον Αγιαξ.

Η ομάδα της Λευκορωσίας βρέθηκε να χάνει με 1-0 αλλά το γύρισε και έτσι τα δυο δώρα που πήρε ο ΠΑΟΚ από Ρουμανία και Βουλγαρία και συγκεκριμένα από Λουντογκόρετς και Κλουζ, δεν είχαν καμιά σημασία.

Ο ΠΑΟΚ πλέον είναι οριστικά στο γκρουπ των αδυνάτων και θα έχει ως πιθανούς αντιπάλους μεταξύ άλλων τον Άγιαξ, τον ΑΠΟΕΛ, τη Σέλτικ, την Ντιναμό Ζάκρεμπ, την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και την Κοπεγχάγη.

Όλα αυτά με την προϋπόθεση πως ο ΑΠΟΕΛ δεν θα πέσει θύμα έκπληξης απέναντι στην Σουτιέσκα, η Κοπεγχάγη απέναντι στην Νιου Σεντς, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ απέναντι στην Σαμπουρτάλο και η ΜΠΑΤΕ δεν θα αποκλειστεί από την Ρόζενμποργκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags