Facebook Pixel Τα δεδομένα για Σισέ στον Ολυμπιακό - Απορρίφθηκε πρόταση για Κούτρη
| 2019-07-19 11:30:00

Σκάνε "βόμβες" στον Ολυμπιακό - Αυτός "κλέβει" το θηρίο - Υπογράφει και τον "σκοτώνουν"!

του Παναγιώτη Νικολάου
Σκάνε "βόμβες" στον Ολυμπιακό - Αυτός "κλέβει" το θηρίο - Υπογράφει και τον "σκοτώνουν"!

Θα φύγει κόσμος από το λιμάνι. Δύο φέρνουν τα εκατομμύρια.
 

Σημείωση πρώτη. Οι μεταγραφές στην Πρέμιερσιπ, ολοκληρώνονται στις 8 Αυγούστου, μια μέρα πριν τη σέντρα του νέου πρωταθλήματος. Συνεπώς, από εδώ και πέρα, μπαίνουμε αισίως στην τελική ευθεία μιας – υποτονικής ως τώρα για τους αγγλικούς συλλόγους – μεταγραφικής δραστηριότητας, η οποία διαχρονικά, στη Γηραιά Αλβιόνα κορυφώνεται στο φινάλε της εκάστοτε μεταγραφικής περιόδου.

Σημείωση δεύτερη. Τις τελευταίες μέρες, Άρσεναλ και Γουλβς έχουν παρουσιαστεί έτοιμες να καταθέσουν προτάσεις για τον Παπέ Σισέ. Από τον sportdog έχουμε ενημερώσει έγκαιρα και έγκυρα για την πραγματική υπόσταση του ενδιαφέροντος των συγκεκριμένων ομάδων. Απλώς, να επισημάνουμε πως χτες, οι «κανονιέρηδες» απόκτησαν από την Σεντ Ετιέν τον 18χρονο κεντρικό αμυντικό Βιλιάμ Σαλιμπά. Δαπάνησαν 25 εκατ. ευρώ, ο Γάλλος στόπερ υπογράφει πενταετές συμβόλαιο και θα ενταχθεί στο δυναμικό των «κανονιέρηδων» από την μεθεπόμενη σεζόν, αφού την ερχόμενη θα παραμείνει δανεικός στους «στεφανουά». Η Αρσεναλ, μετά την αποχώρηση του Κοσιελνί αναζητά κεντρικό αμυντικό, πλέον όμως, με το δεδομένο της συμφωνίας με τον Σαλιμπά ψάχνει έμπειρο και φτηνό (ακόμη και για τα δεδομένα της).

Όσο για τη Γουλβς; Αυτή, το έχουμε καταγράψει από την πρώτη στιγμή, είναι μια υπόθεση που μπορεί να έχει «ψωμί» για τον Ολυμπιακό. Τόσο γιατί οι «λύκοι» ψάχνουν κεντρικό αμυντικό όσο και εξαιτίας των σχέσεων και της καλής επικοινωνίας που υπάρχει μεταξύ του Ζόρζε Μέντες, ο οποίος… διαφεντεύει τα μεταγραφικά του αγγλικού συλλόγου και των «ερυθρόλευκων».

Πέραν του Σισέ, αναζοπυρώνεται και το θέμα με την πώληση του Λεονάρντο Κούτρη. Η Μαγιόρκα έκανε την πρώτη κρούση στον Ολυμπιακό, ζητώντας τον αριστερό μπακ δανεικό με υποχρεωτική option αγοράς, η οποία σε δεν θα ξεπερνούσε τα 4 εκατ. ευρώ. Οι «ερυθρόλευκοι» αρνήθηκαν, ωστόσο πλέον – όπως καταγράφεται σε σημερινά δημοσιεύματα – η συγκεκριμένη μορφή προσφοράς ίσως πλέον να αρκεί στον Ολυμπιακό, όχι όμως στα συγκεκριμένα νούμερα. Για την ιστορία πάντως, για να αρκεί όντως και να μπορέσει να συμβεί, θα πρέπει πρώτα ο Κούτρης να ανανεώσει με τους «ερυθρόλευκους» και μετά να παραχωρηθεί δανεικός, αφού το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται του χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρνηση Ολυμπιακού για βασικό παίκτη του - «Έσκασε» πρόταση - Κατηγορηματικοί οι Ερυθρόλευκοι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags