Facebook Pixel Ρεάλ Μαδρίτης: Η Κοσοβάρε Ασλάνι γράφει ιστορία
| 2019-07-20 07:31:00

Γράφτηκε ιστορία – Η πρώτη μεταγραφή στη γυναικεία ομάδα της Ρεάλ

Sportdog Team
Γράφτηκε ιστορία – Η πρώτη μεταγραφή στη γυναικεία ομάδα της Ρεάλ

Ποια είναι η Σουηδή που ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Μαδρίτης;

Ρεάλ Μαδρίτης: Η Κοσοβάρε Ασλάνι γράφει ιστορία

Ιστορία γράφει η Κοσοβάρε Ασλάνι από τη Σουηδία. Και αυτό γιατί 29χρονη Σκανδιναβή με αλβανικές ρίζες είναι η πρώτη μεταγραφή που πραγματοποιεί το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου της ισπανικής ομάδας, το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του στα γήπεδα από το 2020!

Με τρία γκολ και μία ασίστ, η Ασλάνι ήταν από τις πρωταγωνίστριες της Εθνικής Σουηδίας στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών, το οποίο κατέκτησε ξανά η ομάδα των ΗΠΑ.Η Ασλάνι αγωνίστηκε 604 λεπτά σε 7 ματς με τη Σουηδία να κατακτά την τρίτη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ρεάλ Μαδρίτης θα δημιουργηθεί έπειτα και από την ένωση με την Tacon CD. «Είναι μεγάλη μου τιμή, θέλω να γράψω ιστορία και να βοηθήσω την ομάδα. Είναι όνειρο να φορέσω τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης που είναι από τις πιο όμορφες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Hala Madrid» ήταν η δήλωση της Ασλάνι!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ασλάνι είχε προκαλέσει θόρυβο με τον πανηγυρισμό της τον Αύγουστο του 2018,όταν σκόραρε το 3-0 της Σουηδίας εναντίον της Ουκρανίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η παίκτρια σχημάτισε με τα χέρια της τον αλβανικό αετό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags