Facebook Pixel Με υπογραφή Μπράνκο στον ΠΑΟΚ οι Κοεντράο και Μπράνταριτς!
| 2019-07-19 13:00:00

Τρελάθηκαν με top όνομα - Μίλησε με άλλη ομάδα - Θέλει να φύγει; - Απάντηση με διπλό "μπαμ"

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελάθηκαν με top όνομα - Μίλησε με άλλη ομάδα - Θέλει να φύγει; - Απάντηση με διπλό "μπαμ"

Ποιος άναψε φωτιές στην Τούμπα; Το πήρε πάνω του!

Η αλήθεια είναι πως στην αρχή, το δημοσίευμα που ήθελε έναν (εκ των τριών συνολικά) υποψήφιο πρόεδρο της Γκιμαράες (σ.σ. την Κυριακή οι εκλογές) να δηλώνει πως έχει συμφωνήσει με τον Μάριο Μπράνκο προκειμένου να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου σε περίπτωση που αυτός κέρδιζε τον προεδρικό θώκο, δημιούργησε μια… αναστάτωση στον ΠΑΟΚ.

Κυρίως λόγω και της φημολογίας που σέρνεται εδώ και μήνες και θέλει τον Πορτογάλο να μην είναι και τόσο… απελευθερωμένος για να εκτελέσει τα καθήκοντα του και μοιραία όχι και ικανοποιημένος. Ο ίδιος όμως ο Μπράνκο, με χτεσινή του δήλωση φρόντισε να ξεκαθαρίσει μια και καλή την κατάσταση. Παραδέχτηκε μεν τις επαφές με τον υποψήφιο πρόεδρο της Γκιμαράες, ωστόσο ήταν σαφής πως δεν σκοπεύει να αφήσει τον ΠΑΟΚ και το «χτίσιμο μιας ομάδας για να παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ» προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Τα πάντα λοιπόν στη θέση τους. Κάτι που με βάση και τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις των πρωταθλητών, επιβεβαιώνεται και εμπράκτως. Και αυτό γιατί, τόσο η συμφωνία με τον Φάμπιο Κοεντράο όσο και αυτή με τον Φίλιπ Μπράνταριτς, φέρουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Μπράνκο. Μάλιστα, όπως λέγεται στη Θεσσαλονίκη σε βαθμό που δεν έχει συμβεί σε καμία άλλη μεταγραφική υπόθεση του «δικεφάλου» ενόσω ο Πορτογάλος έχει αναλάβει ρόλο στον ΠΑΟΚ.

Και αυτό, αν μη τι άλλο, είναι όντως μια έμπρακτη απόδειξη ενός ανθρώπου, ο οποίος είναι πιστός στον λόγο του και είναι αφοσιωμένος σε αυτό δηλώνει πως έχει αναλάβει. Και μεταξύ μας, όσο καλό και ελκυστικό να ήταν το πρότζεκτ της Γκιμαράες που του παρουσιάστηκε (από έναν μάλιστα υποψήφιο, ο οποίος όπως εκτιμούν οι Πορτογάλοι δεν πρόκειται να κερδίσει τις εκλογές…), δεν μπορεί να συγκρίνεται με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags