Facebook Pixel Sportdog.gr | Κόλπο ήταν - Απίθανο αυτό που έκανε η Χάντερσφιλντ με τη φανέλα της (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-07-19 19:15:00

Κόλπο ήταν - Απίθανο αυτό που έκανε η Χάντερσφιλντ με τη φανέλα της (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Κόλπο ήταν - Απίθανο αυτό που έκανε η Χάντερσφιλντ με τη φανέλα της (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ έξυπνη κίνηση.

Η Χάντερσφιλντ, έπειτα από ένα διήμερο έντονων αντιδράσεων και μάλιστα, παρέμβασης της FA για το ενδεχόμενο επιβολής τιμωρίας λόγω του όγκου που είχε στη φανέλα το όνομα της Paddy Power, αποκάλυψε τη νέα, κανονική εμφάνισή της και εξήγησε το προωθητικό κόλπο που εφάρμοσε...

Οι «terriers» του Γιαν Ζίβερτ θα αγωνίζονται μια πολύ... σύγχρονα κλασσική φανέλα για τη σεζόν 2019-2020, αφού η φανέλα τους θα είναι με κάθετες ρίγες λευκού και μπλε χρώματος.

Πριν από λίγες μέρες είχαν παρουσιάσει φανέλες οι οποίες στο μπροστινό μέρος είχαν τεράστιο λογότυπο της Paddy Power, προκάλεσαν αντιδράσεις, έθεσαν υποψηφιότητα για μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της χρονιάς, η FA άρχισε να σκέφτεται αν παραβιάζονταν οι κανονισμοί για το χώρο που δικαιούται κάθε χορηγός εταιρεία στη φανέλα, όμως, όλα ήταν ένα κόλπο.

Η Χάντερσφιλντ ήθελε να προωθήσει την καμπάνια της Paddy Power “Save Our Shirt”, για τη φανέλα που ανήκει στον κόσμο της ομάδας κι όχι στον κάθε χορηγό, στηρίζοντας τις εμφανίσεις που στο μπροστινό μέρος δεν υπάρχει τίποτα!

ΠΗΓΗ: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags