-->
20/07/19 - 21:24

Τότε θα επιστρέψει ο Φορτούνης – Αποκάλυψη από τον γιατρό του Ολυμπιακού

Πότε να περιμένουμε την επάνοδο του αρχηγού των Ερυθρόλευκων;

Sportdog Team
Τότε θα επιστρέψει ο Φορτούνης – Αποκάλυψη από τον γιατρό του Ολυμπιακού
2.310views 0shares

Ολυμπιακός: Σε 6-7 μήνες η επιστροφή του Φορτούνη

Για 6-7 μήνες θα μείνει εκτός δράσης ο Κώστας Φορτούνης, μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη στη φιλική αναμέτρηση με το Αμβούργο.

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, ο γιατρός της ομάδας που ανέλαβε το χειρουργείο του, Χρήστος Θέος, μίλησε για την πορεία της αποκατάστασής του, εκφράζοντας ικανοποίηση για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

«Σήμερα στις 07:00 στο θεραπευτήριο «Metropolitan», ο ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, υπεβλήθη σε επιτυχημένη επέμβαση συνδεσμοπλαστικής προσθίου χιαστού συνδέσμου στο δεξί του γόνατο.

Μια πολύ σημαντική στιγμή για τον ίδιο τον παίκτη, για την ίδια την ομάδα αλλά και για όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Για μας αυτή η μέρα είναι σημαδιακή, γιατί σημαίνει την αρχή της αντίστροφης μέτρησης, για τη σταδιακή επάνοδό του, στην πλήρη δραστηριότητα και στην ένταξή του με την ομάδα.

Η διαδικασία για την πλήρη επάνοδό του, θεωρητικά, δεν μπορεί να είναι μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Μετά τους έξι-επτά μήνες, μπορούμε να πούμε πως μπορεί σταδιακά να μπει σε πρόγραμμα ενσωμάτωσης με την ομάδα. Έχει τις καλύτερες συνθήκες για να επανέλθει και μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος από την επέμβαση, έγινε ένα πάρα πολύ καλό χειρουργείο, από εκεί ξεκινάμε».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ