Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ντούγκλας Αουγκούστο: Δικαίωση Σαββίδη, θα... τρελάνει την Τούμπα ο παικταράς – Απάντησε σε Λουτσέσκου ο «τελειωμένος»!
| 2019-07-20 23:26:00

Δικαίωση Σαββίδη, θα... τρελάνει την Τούμπα ο παικταράς – Απάντησε σε Λουτσέσκου ο «τελειωμένος»!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Δικαίωση Σαββίδη, θα... τρελάνει την Τούμπα ο παικταράς – Απάντησε σε Λουτσέσκου ο «τελειωμένος»!

Ποιος ξέρει... καντάρια μπάλα και πιέζει τον Φερέιρα για 11αδα;

ΠΑΟΚ - Ντούγκλας Αουγκούστο: Εντυπωσιακός ήταν ο ΠΑΟΚ στο πρώτο του φιλικό στην Ολλανδία, όπου βρίσκεται για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, καθώς... σκόρπισε με 4-0 την πιο έτοιμη Σιντ Τρούιντεν κι έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Ο Άμπελ Φερέιρα αποφάσισε να δοκιμάσει για πρώτη φορά τον βασικό του κορμό και το σύστημα 4-4-2 απέδωσε πολύ καλά, παρότι υπήρχαν και κάποια κενά διαστήματα στο παιχνίδι, κάτι βέβαια που είναι αναμενόμενο λόγω και της εποχής.

Ο παίκτης που τράβηξε τα φλας πάνω του ήταν ο Ντάγκλας Αουγκούστο, ο οποίος έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο με τους θεωρητικά βασικούς δίπλα στον Ομάρ Ελ Καντουρί και τα πήγε πολύ καλά, καθώς είχε τρεξίματα, πίεζε πολύ αμυντικά και ήταν γρήγορος και εύστοχος στις μεταβιβάσεις του, ενώ φυσικά πέτυχε και ένα πολύ όμορφο και έξυπνο γκολ.

Ο Βραζιλιάνος που κόστισε στον ΠΑΟΚ πάνω 2.5 εκατομμύρια ευρώ και θυμίζει περίπτωση Ζαμπά, αποτελεί το νέο... πουλέν του Δικεφάλου και εάν κρίνουμε από όσα κάνει μέχρι στιγμής στα φιλικά, σίγουρα θα «βγάλει γούστα» στην Τούμπα, όπως είχε υποσχεθεί και ο Γιώργος Σαββίδης μόλις είχε οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του.



Από εκεί και πέρα, θετική ήταν και η παρουσία του Μίσιτς, ο οποίος είχε... εξαφανιστεί από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και δύσκολα θα έπαιρνε και φέτος ευκαιρίες, παρότι υπάρχουν ακόμα κενά στα χαφ στο ρόστερ. Ο Κροάτης άσος έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο, βοήθησε αρκετά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ από δική του κάθετη προέκυψε και το γκολ του Ζαμπά για το 3-0. Σίγουρα αξίζει να βρίσκεται στην 18αδα και θα αποτελέσει μία σημαντική λύση από τον πάγκο, σε μία μεγάλη και εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τον Δικέφαλο με πολλά και δύσκολα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τέλος, πρέπει να σταθούμε και στην παρουσία του Στοχ, ο οποίος παρότι δείχνει να βρίσκει αυτή τη στιγμή στο γκρουπ των... αναπληρωματικών του Φερέιρα, αν συνεχίσει με το ίδιο πάθος και τον ίδιο ρυθμό, πολύ σύντομα θα έχει φανέλα βασικού. Ο Σλοβάκος άλλωστε έχει τρομερή ποιότητα και ένα καταφέρει να ακολουθήσει και την τακτική του προπονητή του, τότε σίγουρα είναι στις πρώτες του επιλογές. Στο παιχνίδι με την Σιντ Τρούιντεν είχε διάθεση και προσπάθησε να δείξει πράγματα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι... εκτοξεύει τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης - Ρίχνει τρελά χρήματα στις μεταγραφές - Διαβάστε το νούμερο!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags