Facebook Pixel AEK: Αποκαλυπτικός Σιμόες για Ολιβέιρα
| 2019-07-20 23:38:00

Αποκάλυψη Σιμόες! Αυτός έψησε τον Ολιβέιρα να έρθει στην ΑΕΚ

Sportdog Team
Αποκάλυψη Σιμόες! Αυτός έψησε τον Ολιβέιρα να έρθει στην ΑΕΚ

Τί είπε ο Πορτογάλος μέσος για τη μεγάλη μεταγραφή του συμπατριώτη του;

Αποκαλυπτικός ήταν ο Αντρέ Σιμόες μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο φιλικό με τον Βόλο.

Ο Πορτογάλος μέσος αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Νέλσον Ολιβέιρα τονίζοντας ότι μίλησε μαζί του για το μεγαλείο της ομάδας.

Αναλυτικά είπε στη Nova:

«Αυτό που προσπαθούμε καθημερινά είναι να αφομοιώσουμε τις ιδέες που προσπαθεί να μας περάσει ο προπονητής. Είναι νέα φιλοσοφία και προσπαθούμε να την καταλάβουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα. Όλα τα φιλικά τα βλέπουμε σοβαρά. Δεν είναι της πλάκας. Γιατι είναι μια καλή ευκαιρία να δείξουμε στην πράξη αυτά που δουλεύουμε καθημερινά. Νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο».

Για το φιλικό με το Βόλο;

«Μου άρεσε περισσότερο που προσπαθούσαμε να βγάλουμε στο γήπεδο όσα μας λέει ο προπονητής. Ολοι εχουμε μία κοινή γραμμή. Ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε. Κι αυτό μου άρεσε. Ο Βόλος με εξέπληξε ευχάριστα. Με εξέπληξε θετικά».

Για τον Ολιβέιρα και την επικοινώνια που είχαν;

«Αυτό που του είπα είναι ότι η ΑΕΚ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και ότι θα είναι σημαντικός εδώ. Ότι κάθε χρόνο προσπαθούμε και η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές, να είναι η ΑΕΚ καλύτερη. Μερικές φορές όταν είμαστε έξω δεν το ξέρουμε αυτό, αλλά όταν ερχόμαστε εδώ καταλαβαίνουμε το μεγαλείο της ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags