Facebook Pixel Τα δεδομένα για Σισέ, Καμαρά, Τσιμίκα και Κούτρη στον Ολυμπιακό
| 2019-07-21 14:45:00

Αυτοί "τρελαίνουν" τον Μαρτίνς - Ψήνεται πώληση Έλληνα - Θέλει μεταγραφάρα - "Χαμός" στην 11άδα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτοί "τρελαίνουν" τον Μαρτίνς - Ψήνεται πώληση Έλληνα - Θέλει μεταγραφάρα - "Χαμός" στην 11άδα!

Δεν έχουν πείσει μέχρι τώρα. Ποιον θα "φάει" και ποιος θα έρθει;   

 

Σε φουλ ρυθμούς τρέχουν τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό, καθώς μπορεί ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του να έχουν στρέψει την προσοχή τους αποκλειστικά στα παιχνίδια με την Πλζεν, ωστόσο ο υπόλοιπος οργανισμός ασχολείται με τους παίκτες που θα έρθουν, αλλά και με αυτούς που θα φύγουν.

Άλλωστε, φτάνουμε στα τέλη του Ιουλίου και οι Πειραιώτες ακόμα δεν έχουν κάνει κάποια σημαντική πώληση, όπως συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια. Στο λιμάνι έχουν κρατήσει τους παίκτες του βασικού τους κορμού, ωστόσο όπως επιτάσσει πλέον η ευρωπαϊκή αγορά, οι ομάδες οφείλουν να ψάχνουν και μία καλή πώληση, ώστε να ενισχύουν τα ταμεία τους. Ο Ολυμπιακός είναι μέχρι τώρα η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που ακολουθεί την τακτική αυτή με συγκεκριμένο πλάνο και βασιζόμενος στις συνεργασίες του με κορυφαία γραφεία μάνατζερ, όχι μόνο πουλάει, αλλά το κάνει και σε τιμές που ξεφεύγουν από τα ελληνικά δεδομένα.



Γι’ αυτό λοιπόν και τις τελευταίες ημέρες έχουν πληθύνει τα σενάρια σχετικά με το μέλλον των Σισέ και Καμαρά, για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες της Αγγλίας (κυκλοφόρησε η Άρσεναλ), ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει κάποιων εκ των δύο με λιγότερα από 10+ εκατομμύρια ευρώ!

Την ίδια ώρα πάντως επικρατεί προβληματισμός στο λιμάνι για το γεγονός πως... δεν ακούγεται το παραμικρό για τους Τσιμίκα και Κούτρη, οι οποίοι πέρυσι είχαν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων από την Ευρώπη. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι σοβαρό και παρά τα σχετικά δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, κανείς δεν έχει... ενοχλήσει τον Ολυμπιακό.



Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από του Ρέντη, τόσο ο Κούτρης όσο και ο Τσιμίκας έχουν προβληματίσει με τη μέχρι τώρα παρουσία τους στην προετοιμασία τον Πέδρο Μαρτίνς και γι' αυτό δεν είναι τυχαίο πως ακόμα δεν έχει καταλήξει ποιον θα ξεκινήσει στη βασική 11αδα στα παιχνίδια με την Πλζεν.

Ο Πορτογάλος κόουτς δεν έχει... τρελαθεί με το συγκεκριμένο δίδυμο και μάλλον δεν θα ήταν αρνητικός στην πώληση ενός εκ των δύο, ώστε να έρθει κάποιος άλλος μπακ, προφανώς πιο έμπειρος και με διαφορετικά χαρακτηριστικά, πριν την έναρξη της σεζόν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερό σενάριο, θα εκπλήξει τους πάντες - «Παίζει» τρελή επιστροφή στο Λιμάνι - Δεν το περιμένετε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags