Facebook Pixel Δημοσίευμα για Ιβάν: «Έσωσε τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη - Ο πιο σημαντικός επενδυτής»
| 2019-07-22 10:19:00

Τρομερό δημοσίευμα για Ιβάν: «Έσωσε τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη - Ο πιο σημαντικός επενδυτής»

Sportdog Team
Τρομερό δημοσίευμα για Ιβάν: «Έσωσε τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη - Ο πιο σημαντικός επενδυτής»

Αποθέωση από ξένο Μέσο για το ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου.

Τα πεπραγμένα του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ έγιναν θέμα στην ιστοσελίδα "Neue Zürcher Zeitung", η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά για το αφεντικό των "ασπρόμαυρων": «Η Θεσσαλονίκη ήταν σε κατάσταση... εκτάκτου ανάγκης. Για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια, το πιο ισχυρό κλαμπ του Βορρά, κατέκτησε το πρωτάθλημα. Μετά από λίγο ο ΠΑΟΚ κατέκτησε και το Κύπελλο, κόντρα στην ΑΕΚ.

Η κατάκτηση του νταμπλ, έκανε την περσινή σεζόν, την πιο πετυχημένη στην ιστορία της ομάδας και ήταν ίσως για πολλούς, η καλύτερη χρονιά στη ζωή τους!

Πίσω από αυτή την επιτυχία, είναι οι παίκτες και ο προπονητής, αλλά πάνω από όλους, ο Ιβάν Σαββίδης. Από τη στιγμή που ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας ανέλαβε τον ΠΑΟΚ και τον έσωσε από τα χρέη, τα πράγματα έχουν αλλάξει εντελώς τόσο για τον ΠΑΟΚ, όσο και την πόλη.

Επειδή, ο Ιβάν Σαββίδης έχει επενδύσει πολλά χρήματα στο κλαμπ και έχει κάνει πολύ ακριβές μεταγραφές. Την ίδια ώρα, το πιο γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, το "Μακεδονία Παλάς", η "Σουρωτή" και πολλές άλλες επιχειρήσεις, είναι στα χέρια του. Ο Σαββίδης είναι με διαφορά ο μεγαλύτερος και πιο σημαντικός επενδυτής της Θεσσαλονίκης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags