Facebook Pixel Sportdog.gr | Στη «μάχη» του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Πλζεν ο Ολυμπιακός
| 2019-07-23 09:15:00

Στη «μάχη» του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Πλζεν ο Ολυμπιακός

Sportdog Team
Στη «μάχη» του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Πλζεν ο Ολυμπιακός

Θα πετύχουν γκολ οι Ερυθρόλευκοι; Πόσο θα λήξει το ματς;

Τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ξεκινάει σήμερα ο Ολυμπιακός, αντιμετωπίζοντας την Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Ερυθρόλευκοι ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει το προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού αγώνα μετά από μία εβδομάδα στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Πολλές επιλογές για το ματς

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ πολλές επιλογές και ειδικά στοιχήματα για τον αγώνα του Ολυμπιακού στην Τσεχία, όπως το να σκοράρουν πρώτοι οι Πειραιώτες, να πετύχουν πάνω από ένα γκολ, αλλά και το λεπτό που θα επιτευχθεί το πρώτο τέρμα.

Μια από τις πιο καλές επιλογές που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα είναι το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,80, όπως και το να σημειωθούν όβερ 9,5 κόρνερ σε απόδοση 1,85.

Σκοράρει ο Βαλμπουενά, πολλά κόρνερ για Ολυμπιακό

Επίσης το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στους παίκτες και 7 συνδυαστικά στοιχήματα στα οποία μπορούν να ποντάρουν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ με πολύ καλές αποδόσεις.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές είναι το να σκοράρει στο ματς ο Ματιέ Βαλμπουενά και να κερδίσει ο Ολυμπιακός πάνω από 4 κόρνερ σε απόδοση 7,50, ενώ τα ακριβή σκορ στον αγώνα 2-2, 1-1 ή 1-2 προσφέρονται σε απόδοση 3,00.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags