Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Φίλιπ Μπράνταριτς: Ανακοινώνει χαφ μέχρι την Παρασκευή ο Δικέφαλος
| 2019-07-22 11:45:00

Σβήνει μονοκοντυλιά τον Ολιβέιρα! Ξηλώνεται ο Σαββίδης - Αυτόν τον χάφαρο ανακοινώνει ο ΠΑΟΚ

του Λάζαρου Γεωργίδη
Σβήνει μονοκοντυλιά τον Ολιβέιρα! Ξηλώνεται ο Σαββίδης - Αυτόν τον χάφαρο ανακοινώνει ο ΠΑΟΚ

Μέχρι την Παρασκευή...

ΠΑΟΚ - Φίλιπ Μπράνταριτς: Η Κυριακή, που ο Φάμπιο Κοεντράο, είχε θεσπίσει ως καταληκτική ημέρα προκειμένου να δώσει την απάντηση του στην πρόταση του ΠΑΟΚ, πέρασε. Και ο Πορτογάλος δεν απάντησε. Μετά τη φυγή του από τη Θεσσαλονίκη, ύστερα από τον ερχομό του την Παρασκευή, χωρίς απάντηση – που ποτέ δεν είναι καλό σημάδι – αυτό προφανώς, το πέρασμα δηλαδή του deadline που ο ίδιος έθεσε, είναι το δεύτερο ανησυχητικό σημάδι.

Αν απλώς ο διεθνής Πορτογάλος αριστερός μπακ… βεντετίζει (απολύτως λογικό βάσει του βιογραφικού του) και θέλει να δώσει λίγη παραπάνω αγωνία στην απάντηση του, τότε, προφανώς, κανέναν δεν θα πειράξει στη Θεσσαλονίκη. Η αισιοδοξία άλλωστε για θετική του απόκριση, παραμένει και ήταν διάχυτη – παρά τις αμφιβολίες – το τελευταίο διήμερο. Σίγουρα πάντως, πλέον, ο χρόνος έχει γίνει πολύ πιεστικός, συνολικά, για τις μεταγραφικές υποθέσεις των πρωταθλητών.

Και ειδικά, για τις αμεσότερες, αυτές δηλαδή που έχουν σκοπό την επάνδρωση των θέσεων της μεσαίας γραμμής. Εκεί, όπως σας είχαμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή, η υπόθεση του Φίλιπ Μπράνταριτς, φαίνεται πως εγκαταλείπεται. Η Κάλιαρι δεν μείωσε τις απαιτήσεις της σε τέτοιο βαθμό που ο ΠΑΟΚ να μπορέσει να ικανοποιήσει, η προσφορά του «δικεφάλου» δεν ξεπέρασε τα 3,5 – 4 εκατ. ευρώ, ο σύλλογος της Σαρδηνίας έχοντας «δεμένο» με συμβόλαιο τον ποδοσφαιριστή ως το 2022 αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε κουβέντα, παραπέμποντας μάλιστα σε περίοδο «αξιολόγησης» του διεθνή Κροάτη, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας.

Κοινώς, χρόνος. Χρόνος που ο ΠΑΟΚ δεν διαθέτει και έτσι – παρότι με τον ίδιο τον Μπράνταριτς υπήρχε συμφωνία – μοιραία, στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις. Υπενθυμίζουμε πως το ιδεατό για τον «δικέφαλο» είναι να αποκτηθούν δύο μέσοι: ένα καθαροαίμο «εξάρι», σύμφωνα με τα όσα ζήτησε ο Αμπέλ Φερέιρα και ένας box-to-box. Ζητούμενο πλέον των ανθρώπων του ΠΑΟΚ η ταχύτητα και η συμφωνία τουλάχιστον με έναν χαφ – το αργότερο – ως την Παρασκευή, προκειμένου ο Πορτογάλος προπονητής να έχει ένα δεκαήμερο να δουλέψει μαζί του πριν ο ΠΑΟΚ ριχτεί στη μάχη των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις στον Ολυμπιακό πριν την Πλζεν - Απόφαση Μαρτίνς για το "κλουβί" - Αυτός φεύγει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags