Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Σισέ-Μεριά
| 2019-07-22 13:50:00

Ρεπορτάζ μετά την κλήρωση: Πουλάει παίκτη ο Μαρινάκης - Τότε απογειώνει τον Ολυμπιακό!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ρεπορτάζ μετά την κλήρωση: Πουλάει παίκτη ο Μαρινάκης - Τότε απογειώνει τον Ολυμπιακό!

Τι περιμένουν στο Λιμάνι για να κάνουν μεταγραφές.

Ολυμπιακός: Μεταγραφικά, έχουμε αναφέρει εδώ και μέρες στον sportdog, πως τον Ολυμπιακό θα τον απασχολήσουν μετά τα δύο παιχνίδια με την Βικτόρια Πλζεν. Από την έκβαση τους θα κριθούν πολλά τόσο για την (ποσοτική και ποιοτική) ενίσχυση όσο και στο επίπεδο των πωλήσεων. Το τελευταίο βέβαια, ομολογουμένως, δεν είναι κάτι που μπορούν να ελέγξουν, έστω σε επίπεδο φημολογίας και δημοσιευμάτων οι «ερυθρόλευκοι».

Πρωταγωνιστές οι… αναμενόμενοι. Σισέ και (εσχάτως) ο Μεριά. Σημερινό λοιπόν ρεπορτάζ του Sportime εκτιμάει πως η Βέρντερ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει καταθέσει πρόταση για τον Σισέ, πρόταση που θα προσεγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ, με σαφώς αυξητικές τάσεις.

Το συγκεκριμένο ποσό αφενός μοιάζει υπερβολικό για την Βέρντερ (σπανίως τα τελευταία χρόνια έχει έστω προσεγγίσει τέτοια ύψη), αφετέρου δεν είναι ικανό – τουλάχιστον σε πρώτο επίπεδο – για να δελεάσει ο Ολυμπιακός. Πόσο μάλλον γνωρίζοντας ή έστω προεξοφλώντας, πως αυτό θα είναι το… πόσο βάσης της Βέρντερ (ακόμη πιο απίθανο), οπότε λογικά, οι «ερυθρόλευκοι» θα αξιώσουν περισσότερα.

Οσο για τον Μεριά. Η τελευταία ομάδα που προστέθηκε στη λίστα αυτών που ενδιαφέρονται για τον Τυνήσιο (φέρεται πως) είναι η Μαρσέιγ. Μόνο που εδώ κάτι τέτοιο δεν γίνεται να υφίσταται. Και ο λόγος, όπως επαρκώς έχουμε καταγράψει στον sportdog, είναι πως οι Φωκαείς εξαιτίας της ποινής που δέχτηκαν από την ΟΥΕΦΑ, έχουν αυστηρότατους περιορισμούς στη μεταγραφική τους δραστηριότητα.

Ουσιαστικά, δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές, αν δεν πουλήσουν πρώτα. Και που, ακόμη και όταν το κάνουν,  δεν θα είναι σε θέση να ξοδέψουν…άκριτα και «τρελά» ποσά. Οπότε, για να μην το πλατιάζουμε, ο Μεριά όντως έχει πολλούς  μνηστήρες, μπορεί να αρέσει όντως στη Μαρσέιγ, αλλά πέραν τούτου, δεν μπορεί να γίνει τίποτα περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βγάζει μαλλιά και τα τραβάει! Εντολή Καρντόσο στον Λυμπερόπουλο: "Φέρε μου παίκτη για την..."!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags