Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Τάσος Δώνης: Αδιανόητη εξέλιξη – Έλληνας άσος... έριξε άκυρο σε οκτώ εκατομμύρια ευρώ – Φεύγει μόνο με τρελά λεφτά!
| 2019-07-22 23:02:00

Αδιανόητη εξέλιξη – "Άκυρο" από Έλληνα άσο σε οκτώ εκατομμύρια ευρώ – Φεύγει μόνο με τρελά λεφτά!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αδιανόητη εξέλιξη – "Άκυρο" από Έλληνα άσο σε οκτώ εκατομμύρια ευρώ – Φεύγει μόνο με τρελά λεφτά!

Ο "εμφύλιος" για τη μεταγραφή του και ο πρώην ΑΕΚτζής.

Παναθηναϊκός">Εθνική Ελλάδας - Τάσος Δώνης: Αρκετή είναι η κουβέντα τις τελευταίες μέρες σχετικά με το ενδιαφέρον ρωσικών ομάδων για τον Τάσο Δώνη. Ο υποβιβασμός της Στουτγάρδης στην ΤσβάιτεΛίγκα, που συμπαρέσυρε όπως ήταν αναμενόμενο και τις αγωνιστικές μετοχές του Ελληνα επιθετικού στους Σουηβούς, ήταν δεδομένα που μοιραία τον τοποθέτησαν στη βιτρίνα του συλλόγου ως υποψήφιο προς πώληση. 

Υπήρχε ρήτρα αποδέσμευσης (ύψους 13 εκατ. ευρώ), το χρονικό περιθώριο όμως της ισχύος της εξαντλήθηκε και πλέον οι συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους γίνονται από μηδενική βάση. Πιο σοβαρά ενδιαφερόμενη φέρεται να είναι η Ντιναμό Μόσχας, η οποία πρότεινε στον γερμανικό σύλλογο ποσό της τάξης των 11 εκατ. ευρώ (μαζί με μπόνους), η οποία όμως και απορρίφθηκε, αφού όπως λέγεται οι αξιώσεις της Στουτγάρδης προσεγγίζουν τα 15 εκατ. ευρώ.

Ποσό που ίσως μπορεί να προσεγγιστεί αν στο παιχνίδι μπει και η δεύτερη (φερόμενη ως) ενδιαφερόμενη για τον Δώνη, η επίσης μοσχοβίτισσα, Σπαρτάκ Μόσχας (σ.σ. η οποία και απέκτησε τον Εκι Πόνσε). Μέχρι στιγμής πάντως, πέραν της Ντιναμό δεν υπάρχει άλλη πρόταση από Ρωσία για τον Ελληνα επιθετικό, ο οποίος παρότι του στρώθηκε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στα πόδια του (πάνω από 8 εκατ. ευρώ για τετραετή συνεργασία), δεν είναι θετικός σε μια μετακόμιση στη Ρωσία.

Ενδεικτικές άλλωστε ήταν και οι δηλώσεις του μάνατζερ του Δώνη, Αντώνη Αποστολόπουλου, ο οποίος σε ρωσικά media αρκέστηκε απλώς στην κατηγορηματική διάψευση οτιδήποτε σχετικού με σκέψη εκ μέρους του πελάτη του για μεταγραφή στη Ρωσία, με το λιτό, αλλά χαρακτηριστικότατο: «Δεν είναι αλήθεια».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο τι συνέβη με Σπανούλη και Παναθηναϊκό - Θα... τρελαθούν στο Λιμάνι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags