Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανακοινώθηκε ο Νούνιες και... προειδοποίησε: "Αυτή είναι η θέση μου"!
| 2019-07-23 21:00:00

Ανακοινώθηκε ο Νούνιες και... προειδοποίησε: "Αυτή είναι η θέση μου"!

Sportdog Team
Ανακοινώθηκε ο Νούνιες και... προειδοποίησε: "Αυτή είναι η θέση μου"!

Τι γνωρίζει για τον Παναθηναϊκό και τι αναφέρει για την καριέρα του.

Παναθηναϊκός: Παίκτής του Παναθηναϊκού και επίσημα ο Πορτογάλος αμυντικός Ζοάο Νούνες με την πράσινη ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτησή του για τρία χρόνια.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή Ζοάο Ανοσέτο Γκραντέλα Νούνες. Ο Νούνες υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο Πορτογάλος αμυντικός γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου 1995 στο Σετούμπαλ της Πορτογαλίας. Από το 2005 εντάχθηκε στην ακαδημία της Μπενφίκα όπου και παρέμεινε έως το 2016. Τότε τον απέκτησε η πολωνική Λέγκια Γκντανσκ. Εκεί παρέμεινε για τρία χρόνια, κατακτώντας ένα κύπελλο Πολωνίας.

«Όλοι γνωρίζουν την ιστορία του Παναθηναϊκού, είναι ένας πολύ γνωστός σύλλογος σε όλη την Ευρώπη. Μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ και φυσικά δεν θα μπορούσα να αρνηθώ Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ο Παναθηναϊκός ένας πολύ μεγάλος σύλλογος που έχει κατακτήσει πολλά τρόπαια. Όλοι στο σύλλογο μου συμπεριφέρθηκαν άψογα από την πρώτη στιγμή και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την επαγγελματική και με σεβασμό προσέγγισή τους. Σε όλη μου την καριέρα ήμουν κεντρικός αμυντικός, λίγες φορές χρησιμοποιήθηκα ως αμυντικό χαφ ενώ πέρυσι ο προπονητής μου με έβαζε ως δεξιό μπακ. Όμως, εγώ είμαι στόπερ. Ξέρω ότι στον Παναθηναϊκό ήταν προπονητής ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και ότι στην Ελλάδα έχουν παίξει πολλοί Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές, κάνοντας καλές σεζόν.

Εγώ από την πλευρά μου θέλω να βοηθήσω το σύλλογο να ξαναβρεθεί σε μεγάλες στιγμές. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού πρέπει να γνωρίζουν ότι ο Ζοάο Νούνες είναι επαγγελματίας, δίνει τον καλύτερο εαυτό του σε προπονήσεις και αγώνες και σκοπεύει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να βοηθήσει το σύλλογο», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Νούνες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags