Facebook Pixel Νίκη με 3-1 για τον ΠΑΟΚ επί της Άντερλεχτ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-07-23 21:05:00

Φέρτε του τον... Άγιαξ - Έκανε πλάκα στην Άντερλεχτ ο ΠΑΟΚ - Εύκολη νίκη με «τριάρα»! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Σκούφου
Φέρτε του τον... Άγιαξ - Έκανε πλάκα στην Άντερλεχτ ο ΠΑΟΚ - Εύκολη νίκη με «τριάρα»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλή εικόνα και νίκη με 3-1 για τον Δικέφαλο.

Ακόμα μία καλή εμφάνιση σε φιλικό πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά έχοντας απέναντί του μια πολύ δυνατή αντίπαλο, την Άντερλεχτ. Ο Δικέφαλος του Βορρά έβγαλε αρκετές φάσεις μπροστά στην εστία της βελγικής ομάδας και με γκολ των Πέλκα, Ακπόμ και Γαϊτανίδη κατάφερε να φτάσει σε μια σχετικά άνετη νίκη με 3-1.

Το ματς

Ο Αμπέλ Φερέιρα παρέταξε τον ΠΑΟΚ δίχως εκπλήξεις, έχοντας τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Γιαννούλη, Κρέσπο, Βαρέλα και Μάτος στην άμυνα. Τα δύο χαφ ήταν οι Μίσιτς και Ελ Καντουρί, στα άκρα της μεσαίας γραμμής οι Ζαμπά και Μπίσεσβαρ και στην κορυφή της επίθεσης οι Πέλκας και Ακπόμ.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι "ασπρόμαυροι" έδειξαν τις διαθέσεις τους αφού μόλις στο 2' απείλησαν με τον Ακπόμ, ενώ στο 18' είχαν σημαντική φάση με τον Μπίσεσβαρ να σουτάρει λίγο άουτ. Στο 31' ο Μίσιτς έφυγε στην αντεπίθεση, "κουβάλησε" αρκετά την μπάλα, την έδωσε στα αριστέρα του στον Πέλκα, ο οποίος συνέκλινε και φτάνοντας στην περιοχή πλάσαρε για να ανοίξει το σκορ για τον Δικέφαλο του Βορρά.



Στο 44' η Άντερλεχτ θα μπορούσε να ισοφαρίσει καθώς είχε δοκάρι με τον Σανέ, ενώ στο 51' ο ΠΑΟΚ απάντησε με δικό του δοκάρι με τον Γιαννούλη. Παρόλα αυτά, πέντε λεπτά αργότερα οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να φτάσουν σε δεύτερο γκολ, όταν ο Ζαμπά έφυγε από τα δεξιά, "άδειασε" έναν αντίπαλο μέσα στην περιοχή και έδωσε έτοιμο γκολ στον αμαρκάριστο Ακπόμ για το 2-0.

Στη συνέχεια ο Αμπέλ Φερέιρα προχώρησε σε αρκετές αλλαγές ρίχνοντας στο φιλικό τους Λημνιό, Στοχ, Κάτσε, Ίνγκασον, Ροντρίγκο, Σφιντέρσκι και Γαϊτανίδη, ο οποίος σκόραρε για ακόμα ένα παιχνίδι. Προτού γίνει αυτό, η Άντερλεχτ είχε μειώσει στο 81΄ με κεφαλιά του Νταντέ, όμως στο 83' ο νεαρός του ΠΑΟΚ έκανε το 3-1 από κοντά, ύστερα από μακρινό σουτ του Στοχ, που απέκρουσε προσωρινά ο Ρουφ.



Η τελική εικόνα του ΠΑΟΚ είναι απόλυτα θετική, καθώς εκτός από τη νίκη με 3-1 έκανε και καλή εμφάνιση, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, έχοντας σωστή και γρήγορη ανάπτυξη και απλώνοντας όμορφα το παιχνίδι του σχεδόν σε κάθε φάση και κυρίως στις αντεπιθέσεις. Φυσικά, όπως είναι λογικό η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα επιδέχεται κι άλλης βελτίωσης προκειμένου να είναι έτοιμη για τα δύσκολα ματς που ακολουθούν με τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι συνθέσεις:

Άντερλεχτ: Ρουφ, Σαρντελά, Σανέ, Μίλιτς, Καγιεμπέ, Κανά, Σάιεφ, Βερσάερεν, Κολάσιν, Νασρί, Σαλεμάκερς. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Κουμς, Λόρενς, Λεονί, Τρεμπέλ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος (77' Σοάρες), Κρέσπο (77' Ινγκασον), Βαρέλα, Γιαννούλης, Μίσιτς, Καντουρί (77' Κάτσε), Ζαμπά (72' Λημνιός), Μπίσεσβαρ (72' Στοχ), Πέλκας (72' Γαϊτανίδης), Άκπομ (72' Σφιντέρσκι).

Τα γκολ του ΠΑΟΚ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags