Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: "O Μαρινάκης θέλει να κάνει τη Νότιγχαμ μεγαλύτερη από τον Ολυμπιακό"!
| 2019-07-24 19:04:00

"Ο Μαρινάκης θέλει να κάνει τη Νότιγχαμ μεγαλύτερη από τον Ολυμπιακό"!

Sportdog Team
"Ο Μαρινάκης θέλει να κάνει τη Νότιγχαμ μεγαλύτερη από τον Ολυμπιακό"!

Τρομερή ατάκα για τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στην εφημερίδα "Nottigham Post" και αναφέρθηκε στα σχέδια που έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την αγγλική ομάδα.

Ο Καρεμπέ τόνισε ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού φιλοδοξεί να οδηγήσει τη Νότιγχαμ ξανά στην κορυφή και αποσκοπεί στο να πραγματοποιήσει ένα πρότζεκτ μεγαλύτερο ακόμα και από αυτό των Πειραιωτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχει μεγάλα σχέδια στο μυαλό του αναφορικά με την Νότιγχαμ. Δεν μπορώ να σας τα πω όλα.

Αλλά ξέρω ότι είναι διατεθειμένος να κάνει ακόμα μεγαλύτερα πράγματα για την Φόρεστ. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως το πρότζεκτ μπορεί να είναι μεγαλύτερο από αυτό στον Ολυμπιακό. Γιατί έτσι; Πρώτα, επειδή η Φόρεστ είναι ένα παραδοσιακό κλαμπ, το παλιότερο στην Αγγλία τώρα. Μπορεί να ανταγωνίζονται στην Championship σήμεα, αλλά ο βασικός στόχος είναι να τους οδηγήσει στην Premier League.

Γι’ αυτό προσπαθεί να προσλάβει τους κορυφαίους ανθρώπους, ώστε να πετύχει αυτό τον στόχο. Η Premier Lεague είναι η κορυφαία ποδοσφαιρική αγορά στον κόσμο. Όταν μιλάς για μπίζνες και ποδόσφαιρο, όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι η Premier League βρίσκεται στην κορυφή. Εκεί θέλει να βρίσκεται η Φόρεστ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags