Facebook Pixel ΑΕΚ: Γι" αυτό τα "έσκασε" για Βέρντε - Τι θα προσφέρει ο Ιταλός - Όλη η ομάδα ο Ζεράλδες
| 2019-07-24 22:30:00

Γι’ αυτό τα "έσκασε" για Βέρντε - Αυτά δίνει στην ΑΕΚ, "όργια" στην Ελλάδα – Όλη η ομάδα ο...

του Γιώργου Θεοδωράκη
Γι’ αυτό τα "έσκασε" για Βέρντε - Αυτά δίνει στην ΑΕΚ, "όργια" στην Ελλάδα – Όλη η ομάδα ο...

Τρομερές μεταγραφές η Ένωση, όλες επιλογές Καρντόσο.

Η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τη -σαφώς πιο ανέτοιμη- Λαμία, σε ένα ματς που τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Ντανιέλε Βέρντε.

Ο Ιταλός εξτρέμ έκανε ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα και αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Σαφώς και ο πρώην άσος της Ρόμα θέλει χρόνο για να φτάσει στο ιδανικό επίπεδο ετοιμότητας, αλλά σίγουρα έδειξε από την πρώτη στιγμή το γιατί ο Καρντόσο επέμεινε για την απόκτησή του, με την Ένωση εν τέλει να δαπανά ένα εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Αν και δεν γνωρίζει ακόμα καλά καλά τους συμπαίκτες του, ο Βέρντε πήρε από την αρχή πρωτοβουλίες και επιχείρησε είτε να συνδυαστεί είτε να διεισδύσει στην αντίπαλη περιοχή με ατομικές ενέργειες. Δεν του βγήκαν όλα, όμως φανέρωσε ότι είναι παίκτης που θέλει την μπάλα στα πόδια του, του αρέσει να συγκλίνει προς τον άξονα και μπορεί να αποτελέσει «μπελά» για τις αντίπαλες άμυνες. Ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα, που σχεδόν όλοι οι αντίπαλοι της ΑΕΚ αναμένεται να παίζουν κλειστά απέναντί της.

Παράλληλα, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Ιταλός δεν φοβήθηκε να δοκιμάσει τα πόδια του. Μέσα σε ένα ημίχρονο ο Βέρντε είχε τρία σουτ από μακρινή απόσταση με το αριστερό, ένα εκ των οποίων ανάγκασε τον τερματοφύλακα της Λαμίας σε δύσκολη επέμβαση.

Κατά τα άλλα, οι Νταβίντ Σιμάο και Φρανσίσκο Ζεράλδες έδωσαν συνέχεια στις εξαιρετικές τους εμφανίσεις στα προηγούμενα φιλικά. Ο πρώτος εξυπηρετεί άψογα τον τρόπο παιχνιδιού που δουλεύει ο Καρντόσο, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Όσο για τον δεύτερο, σήμερα ήταν πραγματικά απολαυστικός, έχοντας συνεχείς κινήσεις με ή χωρίς την μπάλα και φαντασία στο παιχνίδι του. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι σχεδόν κάθε καλή επίθεση της ΑΕΚ σήμερα ξεκίνησε από τον Ζεράλδες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουκέτα" Καρντόσο στην ΑΕΚ - Έδιωξε Έλληνα άσο - Φούντωσαν οι φήμες για μεταγραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags