Facebook Pixel Φάμπιο Κοεντράο – ΠΑΟΚ: Ανατροπή με Κοεντράο!
| 2019-07-25 00:07:00

Ανατροπή με Κοεντράο! Στον... αέρα η μεταγραφή - Έξαλλοι οι οπαδοί, δεν πέρασε τα ιατρικά

Sportdog Team
Ανατροπή με Κοεντράο! Στον... αέρα η μεταγραφή - Έξαλλοι οι οπαδοί, δεν πέρασε τα ιατρικά

Χαμός με τον Πορτογάλο άσο, τι... παίζει με ΠΑΟΚ.

Φάμπιο Κοεντράο – ΠΑΟΚ: Προς «ναυάγιο» οδηγείται η μεταγραφή του Φάμπιο Κοεντράο στην Πόρτο μετά τις οργισμένες αντιδράσεις των οργανωμένων οπαδών της.

Ο έμπειρος Πορτογάλος μπακ, που ήρθε στην Θεσσαλονίκη, συζήτησε με τον ΠΑΟΚ, αλλά έφυγε χωρίς να υπογράψει, είχε συμφωνήσει σε όλα με τους «δράκους», όμως οι αντιδράσεις του κόσμου φαίνεται πως... χάλασαν τη συμφωνία.

Το sportdog.gr σας είχε μεταφέρει από νωρίς το κλίμα που υπήρχε στην Πορτογαλία και πλέον περιμένουμε να δούμε εάν μπορεί να υπάρξει κάποια ανατροπή και με το θέμα του Δικεφάλου, καθώς οι Θεσσαλονικείς ακόμα δεν έχουν... κάψει την περίπτωσή του!

Πάντως, η «A Bola» σε δημοσίευμά της στην ιστοσελίδα της αναφέρει, ότι δεν έχουν γνωστοί περαιτέρω λόγοι, που οδήγησαν σε διαφωνία Πόρτο και Κοεντράο, αλλά σημειώνει πως απέτυχε και στις ιατρικές εξετάσεις του και ο σύλλογος δε θα μπορούσε να διακινδυνεύσει οτιδήποτε, φέρνοντάς τον στο δυναμικό του. Θυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος δεν είχε περάσει ιατρικά στον Δικέφαλο πριν φύγει από τη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο σύνδεσμος Colectivo Ultras 95 ανέφερε για τον Κοεντράο σε ανακοίνωσή του: "Ποτέ δεν έχουμε επέμβει σε θέματα μεταγραφών ή για το πώς ασκείται η διοίκηση, αλλά αυτή τη φορά είμαστε υποχρεωμένοι να καταθέσουμε την άποψή μας. Άνθρωποι που πάντα προσέβαλαν και έφτυναν τους οπαδούς μας, που πανηγύριζαν γκολ με αγενείς χειρονομίες, που πάντα έδειχναν μίσος απέναντι στην ομάδα μας και προσέβαλαν ρατσιστικά τους αθλητές της ομάδας μας, δεν γίνεται να φορέσουν τη φανέλα της Πόρτο.

Και δεν εξετάζουμε καν το ποδοσφαιρικό κομμάτι και την άθλια φυσική κατάσταση (σ. εννοούν του παίκτη). Όλοι συνειδητοποιούμε ότι αυτή είναι η ομόφωνη γνώμη των οπαδών μας και όχι μόνο του δικού μας συνδέσμου. Ζητούμε σεβασμό για το κλαμπ της Πόρτο και ζητάμε από αυτούς που έχουν την εξουσία να μην προχωρήσουν σε αυτήν την μεταγραφή".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags