Facebook Pixel Όνειδος και εγκατάλειψη
| 2011-01-22 23:05:00

Όνειδος και εγκατάλειψη

Όνειδος και εγκατάλειψη

Ο Κώστας Μιαούλης γράφει για την ντροπιαστική ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό Βόλου και για τις ευθύνες των παικτών αλλά κυρίως της διοίκησης.

Η ΑΕΚ μοιάζει όλο και πιο αβοήθητη. Με 10 ποδοσφαιριστές να μην βγαίνουν με τίποτα από την ενδεκάδα και έναν να βγαίνει από την ενδεκάδα για να μην σκάσει, ώστε να μπει ο Μπλάνκο για να πούμε ότι παίζουμε πιο επιθετικά, προκοπή δεν γίνεται. Να πω ότι ο προπονητής έχει και πολλές επιλογές στον πάγκο …θα μοιάζει άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε. Να βάλει τον Νταντόμο; Να βάλει τον Λεονάρντο που κατάφερε να είναι χειρότερος και από τον Λαγό; Να βάλεις τον κομμένο Έντερ; Ή μήπως περιμένει κανείς από τους 35άρηδες Δέλλα και Λυμπερόπουλο να βγάζουν παιχνίδια Τετάρτη- Σάββατο;

Αποκλειστική ευθύνη για αυτά τα χάλια, που μοιραία θα εμφανιστούν σε πολλά ματς μιας και η ΑΕΚ δεν έχει πλέον αξιόπιστους ποδοσφαιριστές ούτε για αλλαγή στον πάγκο, αν υπάρχουν και τραυματισμοί, έχει η διοίκηση. Αυτή που προσπαθεί να επιβιώσει με διάφορα επικοινωνιακά κόλπα για να μην στριμωχτεί. Αυτή που έγινε ρεζίλι, δωρίζοντας τζάμπα τον Τζεμπούρ στον Ολυμπιακό. Αυτή που έχει φτάσει 22 Ιανουαρίου και δεν έχει κάνει παρά μόνο μια προσθήκη δανεικού, του Μίτσελ, ενώ βλέπει να χάνεται πιθανότατα και ο Βέλλιος. Αυτή η διοίκηση πλέον δεν έχει τίποτα να προσφέρει και θα φέρει την ΑΕΚ σε θέση να φυτοζωεί.

Η ΑΕΚ ακόμα και αν είχε την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών, δεν θα μπορεί να κερδίζει όλα τα ντέρμπι, για να ηρεμεί κάπως ο κόσμος. Η ομάδα θέλει ποδοσφαιριστές. Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπεις τον Καράμπελα να τον περνάει στο σπριντ ο Μπρέσκα. Η ΑΕΚ θα υπάρχει όσο ακόμα η φανέλα της και η προσωπικότητα ορισμένων παικτών θα μπορούν ακόμα να την φέρνουν στον αφρό στα ντέρμπι. Αυτό ωστόσο δεν μπορεί να κρατήσει αιώνια…

Οι παίκτες δεν είναι άμοιροι ευθυνών για αυτό το χάλι. Οι υποχρεώσεις τους δεν τελειώνουν στο Κύπελλο Ελλάδος, ούτε με τις νίκες στα ντέρμπι. Ωστόσο θα πρέπει να κατανοήσουμε όλοι πως δεν φταίνε αυτοί που αγωνίζονται στην ΑΕΚ. Υπεύθυνοι είναι αυτοί που τους έχουν φέρει να φοράνε τη φανέλα της.

Πηγή: sport-fm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags