Facebook Pixel Ατακάρες Εσίτι - Με αυτόν μίλησε για να έρθει στον ΠΑΟΚ - Αποκάλυψη για πρόταση επί Λουτσέσκου!
| 2019-07-25 20:30:00

Ατακάρες Εσίτι - Με αυτόν μίλησε για να έρθει στον ΠΑΟΚ - Αποκάλυψη για πρόταση επί Λουτσέσκου!

Sportdog Team
Ατακάρες Εσίτι - Με αυτόν μίλησε για να έρθει στον ΠΑΟΚ - Αποκάλυψη για πρόταση επί Λουτσέσκου!

Έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Δικεφάλου.

Ο Άντερσον Εσίτι είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ και στις πρώτες του δήλωσεις αναφέρθηκε στην απόφασή του να επιλέξει τους Θεσσαλονικείς, κάνοντας ειδική αναφορά στους Βιεϊρίνια, Βαρέλα και Πέλκα.

Επίσης, αποκάλυψε ότι οι "ασπρόμαυροι" τον ήθελαν στην ομάδα τους από τον Γενάρη, όταν ακόμα στον πάγκο ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα συναισθήματα και τις σκέψεις του για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω να ανέβω επίπεδο και είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ.

Γνωρίζω την ομάδα εδώ και τρία χρόνια, καθώς έπαιξα ένα φιλικό εναντίον της στην Ολλανδία και από την πρώτη στιγμή που την είδα μου άρεσε πολύ. Δεν γνώριζα ότι θα είμαι εδώ μετά από τρία χρόνια, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή».

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: «Όπως είπα έπαιξα κόντρα στην ομάδα πριν από τρία χρόνια στην Ολλανδία και απλά μου άρεσε. Όταν άκουσα για το ενδιαφέρον τον Ιανουάριο, είπα ok αυτό είναι ένα καλό βήμα για εμένα. Έψαξα το site της ομάδας, είδα video στο youtube, για να γνωρίσω τον σύλλογο.

Ήξερα για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, καθώς όταν παίξαμε το φιλικό ήταν εκεί. Σκέφτηκα πως αν έχει τόσο κόσμο σε φιλικό, φαντάσου τι θα γίνεται στα επίσημα παιχνίδια. Είδα μαζική υποστήριξη από τους φιλάθλους. Ο ΠΑΟΚ είναι μια παραδοσιακή δύναμη στην Ελλάδα, ένας από τους πιο ιστορικούς συλλόγους και μου αρέσει να παίζω σε τέτοιες ομάδες.

Οι φίλαθλοι σέβονται το παιχνίδι και σε εκτιμούν όταν αγωνίζεσαι καλά. Θέλω να παίξω για αυτούς. Ήταν μια εύκολη απόφαση να έρθω να παίξω εδώ».

Για το με ποιον μίλησες πριν έρθει στον ΠΑΟΚ: «Έλαβα την κλήση από τον Μάριο Μπράνκο για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο, αλλά η Γάνδη δεν με άφησε να φύγω στη μέση της σεζόν. Η κλήση ήρθε πάλι αργότερα. Ήμουν πολύ χαρούμενος καθώς γνώριζα τον Μπράνκο από παλιά.

Όταν λοιπόν μου τηλεφώνησε σκέφτηκα ότι θα είναι μια καλή ευκαιρία για εμένα, να αγωνιστώ σε έναν σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ. Όταν ήρθα εδώ συνάντησα τον Πέλκα, τον οποίο γνώριζα από το διάστημα που αγωνίζονταν στην Σετούμπαλ και εγώ στην Εστορίλ.

Συνάντησα και άλλους παίκτες, όπως τον Βαρέλα, τον οποίο δεν αντιμετώπισα ποτέ, αλλά άκουσα πολλά για αυτόν στην Πορτογαλία. Επίσης ξέρω τον Βιεϊρίνια, ο οποίο αγωνίστηκε στην Λεϊσόες. Την περίοδο που ήμουν εγώ στην ομάδα, αγωνιζόταν ήδη στην Βόλφσμπουργκ.

Είμαι μικρότερος του. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και είδα το στιγμιότυπο όταν μπήκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με τον Λεβαδειακό, όντας τραυματίας. Οι φίλαθλοι τον αγαπούν πολύ και τον σέβονται. Ελπίζω κάποια στιγμή να φτάσω και εγώ σ’αυτό το σημείο».

Δείτε όλα όσα είπε:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags