Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεγάλο κόλπο Νταμπίζα – Τα... παίζουν όλα για όλα στον ΠΑΟ – Ο Νο1 στη λίστα Δώνη και η 300αρα!
| 2019-07-26 18:45:00

Μεγάλο κόλπο Νταμπίζα – Τα... παίζουν όλα για όλα στον ΠΑΟ – Ο Νο1 στη λίστα Δώνη και η 300αρα!

του Νίκου Στεργίου
Μεγάλο κόλπο Νταμπίζα – Τα... παίζουν όλα για όλα στον ΠΑΟ – Ο Νο1 στη λίστα Δώνη και η 300αρα!

Πώς έκλεισε το μεγάλο deal και η τακτική για τη νέα μεταγραφή.

Παναθηναϊκός: Τείνει να εξελιχτεί σε… συνήθεια στο φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι του Παναθηναϊκού. Από το μεσημέρι βλέπετε διαρρέεται από το «τριφύλλι» πως το deadline που είχε δοθεί στον Μπαρτ Σένκεβελντ προκειμένου να απαντούσε στην πρόταση που του είχε κατατεθεί, πέρασε, ο Ολλανδός δεν απάντησε και έτσι, οι «πράσινοι»  εγκαταλείπουν την περίπτωση του και στρέφονται σε άλλες για την καρδιά της οπισθοφυλακής τους.

Θυμίζει κάτι; Υπενθυμίζουμε μόνο το στόρι με τον Γκάγιας Ζαχίντ. Ο Παναθηναϊκός είχε φροντίσει μάλιστα να διαρρεύσει πως αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Νορβηγού, προφανώς λόγω τακτικής, για να πιέσει και τελικά να πετύχει το deal του δανεισμού.

Παρεμφερής, όχι ακριβώς ανάλογη και η τακτική στην περίπτωση του Γιοάν Μολό. Ο Γάλλος ήρθε στην Αθήνα, ζήτησε αρκετά, ο Νταμπίζας άφησε να αιωρείται πως δεν ενδιαφέρεται, περιμένοντας τη μείωση των απαιτήσεων του Γάλλου.  Αυτό φαίνεται πως έγινε (οι πληροφορίες θέλουν να έχει συμφωνήσει με ποσό κάτω των 300.000ε ευρώ) και έτσι, από χτες, ανακοινώθηκε το deal του με το «τριφύλλι».

Επιτυχημένη, αποτελεσματική πρακτική συνεπώς, παρότι είναι τόσο…οφθαλμοφανής που θυμίζει μύθο του Αισώπου πλέον. Αν το… καλό, τριτώσει για τους «πράσινους» και ο Σένκεβελντ «συγκινηθεί» και οπισθοχωρήσει από τις απαιτήσεις του (ξεπερνάνε τις 350.000 ευρώ ετησίως), θα φανεί εντός των επόμενων ημέρων.

Το σίγουρο πάντως είναι πως η αξιολόγηση και η ιεράρχηση του Παναθηναϊκού αναφορικά με την ενίσχυση στους στόπερ, δεν έχει αλλάξει. Ο Ολλανδός παραμένει Νο1 στη λίστα, με τον Νταμπίζα να παίζει το χαρτί που του έχει αποδώσει ως τώρα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο (κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός πως μέχρι και τώρα, δεν έχουν ενεργοποιηθεί νέες επαφές με εναλλακτικές του Σένκεβελντ επιλογές). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείχνει δόντια στους μάνατζερ ο Αλαφούζος - Πουλάει μόνο με 3+ εκατ. - Σούπερ deal!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags