Facebook Pixel Sportdog.gr | Σύνθημα πρόκρισης με Άγιαξ από Φερέιρα - Τρομερές ατάκες για Εσίτι
Ποδόσφαιρο
| 2019-07-27 23:07:00

Σύνθημα πρόκρισης με Άγιαξ από Φερέιρα - Τρομερές ατάκες για Εσίτι

Sportdog Team
Σύνθημα πρόκρισης με Άγιαξ από Φερέιρα - Τρομερές ατάκες για Εσίτι

Τι ζήτησε από τους παίκτες του.

ΠΑΟΚ: Μετά τη νίκη με 5-1 επί της Φορτούνα Σιτάρντ, ο Αμπέλ Φερέιρα τόνισε πως ο στόχος του Δικεφάλου είναι να περάσει αρχικά το εμπόδιο του Άγιαξ και στη συνέχεια να προκριθεί στους ομίλους του Champions League.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός εξήρε τη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών υποστήριξε ότι θέλει να έχει δύο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση, ενώ εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια τις ικανότητες και τον επαγγελματισμό του Άντερσον Εσίτι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μην ξεχνάμε πως η φετινή ομάδα έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με πέρσι. Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά παράλληλα έχουμε ακόμη δρόμο. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος από την πρώτη ημέρα που ήρθα. Να περάσουμε το εμπόδιο του Άγιαξ και να βρεθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτό θα χρειαστούμε τη βοήθεια και τη στήριξη των οπαδών μας, που ξέρουμε ότι θα μας βοηθήσουν».

Για τα δύο σημερινά φιλικά: «Σήμερα είχαμε δύο φιλικά παιχνίδια. Οι παίκτες του πρώτου φιλικού μου έδειξαν ότι θέλουν να παλέψουν για μια θέση στην ομάδα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και αντιδράσαμε και αυτή είναι η νοοτροπία που θέλω. Στο δεύτερο παιχνίδι όλα πήγαν καλά, η πρόκληση που έχω βάλει στην ομάδα είναι κάθε μέρα να είναι και καλύτερη. Να βγάζουν τον καλύτερο εαυτό τους στο γήπεδο. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι συνεχίζω να πιστεύω ότι χρειαζόμαστε δύο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση».

Για το ντεμπούτο του Εσίτι: «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει την ομάδα. Τον ήξερα και από την Πορτογαλία που έκανε ένα σύντομο πέρασμα. Είναι νέος, αλλά έχει δυνατή προσωπικότητα και πέρα από καλός επαγγελματίας, είναι και καλός χαρακτήρας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags