Facebook Pixel Super League: Δημοσίευμα αναφέρει πως η κυβέρνηση επιχειρεί τον ανεξαρτητοποίηση της ΕΡΤ από τη Super League
Ποδόσφαιρο
| 2019-07-28 11:11:00

Στον αέρα η σέντρα του Πρωταθλήματος! Απόφαση που αφήνει ξεκρέμαστες τις... - Τι θα κάνουν;

Sportdog Team
Στον αέρα η σέντρα του Πρωταθλήματος! Απόφαση που αφήνει ξεκρέμαστες τις... - Τι θα κάνουν;

Όλο το ρεπορτάζ.

Super League: Δημοσίευμα αναφέρει πως η κυβέρνηση επιχειρεί τον ανεξαρτητοποίηση της ΕΡΤ από τη Super League θέτοντας έτσι την έναρξη του πρωταθλήματος στον αέρα.

Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ που φιλοξενεί η "LiveSport" αναφέρει πως αν η NOVA δεν πάρει τις ομάδες που θα μείνουν... άστεγες τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Αν οι ομάδες επιστρέψουν στο συνδρομητικό κανάλι τότε επιστρέφουμε στο καθεστώς που ίσχυε πριν από δύο χρόνια, με τη διαφορά όμως ότι φέτος θα υπάρξουν πλέι οφ, που σημαίνει περισσότερα ντέρμπι.

Βέβαια άγνωστο παραμένει κατά πόσο θα μπορέσει η NOVA να καλύψει το συμβόλαιο των Άρη, Ξάνθη, Ατρόμητο, Παναιτωλικό και Λαμία.

Όλα αυτά και ενώ παραμένει στον αέρα και το θέμα των 12 ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ 2, της νέας κατηγορίας που συστήθηκε στην προοπτική να έχουν οι ομάδες έσοδα 800.000 ευρώ μόνο από την ΕΡΤ. 

Όμως στην πρόσφατη συνάντηση του Αυγενάκη με τον Λεουτσάκο του κατέστη σαφές πως τα χρήματα δεν θα είναι σε καμία περίπτωση τόσο πολλά.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags