Facebook Pixel Σενάριο-βόμβα για Τζιόλη και Άρη!
| 2019-07-28 19:30:00

Σενάριο-βόμβα για Τζιόλη! Γυρίζει στην Ελλάδα, μιλάει με κορυφαίο σύλλογο – Ποιος δεν τον θέλει

Sportdog Team
Σενάριο-βόμβα για Τζιόλη! Γυρίζει στην Ελλάδα, μιλάει με κορυφαίο σύλλογο – Ποιος δεν τον θέλει

Επιστρέφει στην Σούπερ Λιγκ ο διεθνής άσος.

Ένα από τα ονόματα που είναι πολύ πιθανό να δούμε ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα φέτος είναι αυτό του Αλέξανδρου Τζιόλη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αλ Φεϊχά της Σαουδικής Αραβίας και τα ρεπορτάζ τον θέλουν να αναζητά ομάδα για να επαναπατριστεί.

Ο 34χρονος άσος έβαλε… φωτιά στις φήμες πριν λίγες μέρες, όταν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα είχε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή του Άρη, Ντίνο Διαμαντόπουλο.

Οι Θεσσαλονικείς αναζητούν ενίσχυση στο κέντρο και συγκεκριμένα στη θέση του αμυντικού χαφ, με τον Διαμαντόπουλου να προκρίνει την περίπτωση του Τζιόλη, ενός παίκτη ικανού να βοηθήσει τον Άρη με την εμπειρία του, σε μια χρονιά με υψηλές απαιτήσεις για τους Κιτρινόμαυρους, που επέστρεψαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες, το deal δεν προχώρησε μετά από απόφαση του Σάββα Παντελίδη.

Ο προπονητής του Άρη εξέτασε την περίπτωση του Τζιόλη και αποφάσισε να «κόψει» τον έμπειρο μέσο, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι δεν ανταποκρίνεται στα αγωνιστικά «θέλω» του αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας που «χτίζει» για τη νέα σεζόν.

Πάντως, άσχετα εάν δεν θα τον δούμε με τη φανέλα του Άρη, ο διεθνής άσος «ψάχνεται» έντονα για την επιστροφή του στην Ελλάδα, όπως προαναφέραμε. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το όνομά του έχει «παίξει» και στα ρεπορτάζ του Παναιτωλικού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags