Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν είναι μόνο ο Χατζηγιοβάνης – Στην «βιτρίνα» ξένος άσος του ΠΑΟ – Ήρθε πρόταση 500.000 ευρώ!
| 2019-07-29 21:54:00

Δεν είναι μόνο ο Χατζηγιοβάνης – Στη "βιτρίνα" ξένος άσος του ΠΑΟ – Ήρθε πρόταση 500.000 ευρώ!

του Νίκου Στεργίου
Δεν είναι μόνο ο Χατζηγιοβάνης – Στη "βιτρίνα" ξένος άσος του ΠΑΟ – Ήρθε πρόταση 500.000 ευρώ!

Στον... αέρα κι άλλος βασικός, υπάρχουν και καλά νέα για Δώνη.

Παναθηναϊκός: Η επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Μπουζούκη θεωρήθηκε (και ήταν) ως μεγάλη επιτυχία του Παναθηναϊκού. Όχι τόσο γιατί κατάφερε να κρατήσει στο ρόστερ έναν από τους βασικότερους ποδοσφαιριστές, αλλά – κυρίως – γιατί με αυτόν τον τρόπο πέτυχε πως θα πάρει χρήματα σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η… τάση που υπάρχει στο εξωτερικό για τον νεαρό χαφ και (κάποια στιγμή) φέρει πρόταση για να αποχωρήσει.

Αυτό όμως ήταν το ένα. Εκτός του «Μπούζου», οι μόνοι που ανανεώσαν στο «τριφύλλι» ήταν οι Μαυρομάτης και Εμμανουηλίδης (από τους θεωρούμενους βασικούς πάντα). Ακόμη παραμένουν αρκετές εκκρεμότητες. Ο Διούδης, με τον οποίο δεν έχει γίνει ξεκάθαρα καμία συζήτηση ακόμη. Πολλά τα σενάρια περί ενδιαφέροντος και προτάσεων, αλλά πέραν μιας που έφτασε στον Παναθηναϊκό τον… Μάιο (και ήταν ύψους κοντά στο μισό εκατομμύριο), δεν υπάρχει τίποτα άλλο για τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Ο Ινσούα. Εδώ, σε ανεπίσημες κρούσεις και πρώτες διερευνητικές επαφές ο Αργεντινός δεν έχει ακούσει αυτά που θα ήθελε. Θέλει να παραμείνει,  κυρίως γιατί περνάει μια χαρά στην Αθήνα, ωστόσο περισσότερο προβληματισμένος μοιάζει από τα όσα του προσφέρονται, παρά έτοιμος να βάλει την υπογραφή του (απέχει πολύ ακόμη) σε… λευκό συμβόλαιο.

Ο Γιόχανσον. Εδώ τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα. Στον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να κάνουν κουβέντα με τον Σουηδό, τουλάχιστον όχι μέχρι να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος. Περιμένουν προτάσεις,  αλλά δεν υπάρχει η παραμικρή κινητικότητα που έστω να υποδεικνύει πως… έρχονται.

Χατζηγιοβάννης. Σημαντικές οι διαφορές που έχουν προκύψει στη διαπραγμάτευση των δύο πλευρών, δεν φαίνεται τρόπος με τον οποίο μπορούν να καλυφθούν, γεγονός που ολοένα και περισσότερο αυξάνει τις πιθανότητες πώλησης του διεθνή εξτρέμ,  αργότερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και παράλληλα περιορίζοντας και τις εναλλακτικές του Παναθηναϊκού στη διαπραγμάτευση για το καλύτερο δυνατό αντίτιμο.

Ο Δώνης, για ευνόητους λόγους δεν εντάσσεται στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που θα έπρεπε να ανησυχούν τον Νίκο Νταμπίζα και έτσι μένει ο Δημήτρης Κουρμπέλης, για τον οποίο ο Παναθηναϊκός έχει την μικρή χρονική πολυτέλεια να τρενάρει τις όποιες συζητήσεις, αφού το συμβόλαιο του αρχηγού δεν ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο, αλλά τον Δεκέμβριο του 2020, γεγονός που δίνει το δικαίωμα στον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού» το περιθώριο να ολοκληρώσει (με όποιον τρόπο) τις συζητήσεις με τις υπόλοιπες εκκρεμότητες, προτού καταπιαστεί με τον «Κούρμπε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η αλήθεια - Τρελά λεφτά Γιαννακόπουλου στον ΠΑΟ - Τα εκατομμύρια... ζαλίζουν!




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags