Facebook Pixel Τάσος Χατζηγιοβάνης - Παναθηναϊκός: Απίστευτη ανατροπή με Έλληνα του ΠΑΟ – Δεν είναι καλά τα νέα – Στον... κουβά πολλά εκατομμύρια ευρώ!
| 2019-07-30 19:32:00

Απίστευτη ανατροπή με Έλληνα του ΠΑΟ – Δεν είναι καλά τα νέα – Στον... κουβά πολλά εκατομμύρια ευρώ!

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτη ανατροπή με Έλληνα του ΠΑΟ – Δεν είναι καλά τα νέα – Στον... κουβά πολλά εκατομμύρια ευρώ!

Η πληροφορία που θα προκαλέσει ντόρο στην πιάτσα.

Τάσος Χατζηγιοβάνης - Παναθηναϊκός: Είναι κάτι σαν… αξίωμα. Ισως και λίγο… γραφικό. Καλοκαιριάτικα, να κάνεις scouting; Με σκοπό μάλιστα μεταγραφή; Καλοκαιριάτικα γίνονται μεταγραφές, απόρροια του scouting που έχει γίνει στη σεζόν, ή, από την άλλη, ξεκινάει το scouting της επόμενης χρονιάς. Κανείς και καμία ομάδα δεν αξιολογεί ποδοσφαιριστές με σκοπό την άμεση κίνηση, την άμεση αγορά τους, εν μέσω θέρους και προετοιμασίας.

Συνεπώς, δεν πρέπει να προκαλούν εντύπωση τα όσα γράφονται και διαρρέονται για τον ντόρο (;) που έχει προκαλέσει ο Τάσος Χατζηγιοβάννης με την παρουσία του στα μέχρι στιγμής φιλικά του Παναθηναϊκού και τις ορδές (…) scouts που φέρονται να τον παρακολουθούν. Ο διεθνής εξτρέμ δεν είναι… άγνωστη ποσότητα. Αυτοί που τον παρακολουθούν όλη τη σεζόν, τον παρακολουθούν και τώρα. Αυτοί που, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, φιλολογικά ενδιαφέρονται για την αγορά του.

Και το φιλολογικά επισημαίνεται γιατί στον Παναθηναϊκό δεν έχει φτάσει καμία απολύτως πρόταση για τον Χατζηγιοβάννη. Όχι πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Ο μάνατζερ του έχει κάνει δουλειά στην Ολλανδία, δεδομένα έχει ομάδες, ωστόσο γνωρίζοντας την έκβαση που έχει πάρει η πορεία των διαπραγματεύσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του «Χάτζη» με τους «πράσινους», καμία δεν… βιάζεται να κάνει κίνηση, προσδοκώντας προφανώς είτε να τον πάρει «κοψοχρονιά» στο τέλος του καλοκαιρού (όπου κοψοχρονιά, σε ένα ποσό που θα γυροφέρνει το εκατομμύριο), είτε – στη χειρότερη των περιπτώσεων – να συμφωνήσει μαζί του τον ερχόμενο Ιανουάριο και να τον πάρει ελεύθερο, χωρίς αποζημίωση στον Παναθηναϊκό.

Καινούργιοι μνηστήρες; Όχι, δεν υφίστανται. Κανείς τουλάχιστον με σκοπό να κάνει κίνηση τώρα, σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Επαναλαμβάνουμε γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος λεζάντας ή παρεξηγήσεων: ο Χατζηγιοβάννης – όπως λέγεται στην πιάτσα – αγορά έχει. Υφιστάμενη. Εδώ και καιρό. Δεν χρειάζεται να «τσεκαριστεί» εκ νέου από τις ομάδες που την αποτελούν. Οσες μπαίνουν στη λίστα, πολύ απλά, το κάνουν ξεκινώντας έναν νέο κύκλο scouting, που ποτέ (εκτός αν θεωρεί κανείς πως στο πρόσωπο του Ελληνα άσου βλέπουν τον νέο…Ρονάλντο) δεν καταλήγει σε μεταγραφή, άμεσα, αλλά (στο 95% των περιπτώσεων) ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, όχι πριν καλά καλά ξεκινήσει.

Αυτό λοιπόν πρακτικά σημαίνει, πως για την ώρα δεν υπάρχει κάποια πρόταση και ότι δύσκολα θα προκύψει άμεσα, κόντρα σε όσα κυκλοφορούν. Στο Τριφύλλι βέβαια ελπίζουν πως θα γίνει η έκπληξη και ότι θα «σκάσει» μία καλή προσφορά μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, ειδικά από τη στιγμή που δεν φαίνεται να υπάρχει δίαυλος για να βρεθεί η χρυσή τομή για ανανέωση του συμβολαίου του. Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του νεαρού εξτρέμ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, οπότε από τον Γενάρη και μετά θα μπορεί να συζητάει με όποια ομάδα θέλει ως ελεύθερος.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φιάσκο! Απίθανη "πόρτα" σε Παναθηναϊκό - Ξενέρωσε ο Γιώργος Δώνης;

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags