Facebook Pixel Αμρ Ουάρντα – ΠΑΟΚ: Πουλάει... τρέλα στον ΠΑΟΚ ο Ουάρντα – Η φωτογραφία-μήνυμα σε Σαββίδη!
| 2019-07-30 20:40:00

Πουλάει... τρέλα στον ΠΑΟΚ ο Ουάρντα – Η φωτογραφία-μήνυμα σε Σαββίδη!

Sportdog Team
Πουλάει... τρέλα στον ΠΑΟΚ ο Ουάρντα – Η φωτογραφία-μήνυμα σε Σαββίδη!

Αν πάρει... ανάποδες όμως ο Ιβάν;

Αμρ Ουάρντα – ΠΑΟΚ: Στην Θεσσαλονίκη επέστρεψε ο Αμρ Ουάρντα μετά από σχετική άδεια που είχε λάβει και ξεκίνησε τις προπονήσεις για την επόμενη σεζόν, όπου ακόμα δεν ξέρει που θα βρίσκεται.

Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής έχει ενημερωθεί εδώ και πολύ καιρό πως δεν υπολογίζεται από τον Δικέφαλο και ότι πρέπει να φέρει πρόταση από ομάδα, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει το παραμικρό ενδιαφέρον, ενώ οι Θεσσαλονικείς αναφέρουν πως δεν δείχνει και ιδιαίτερα ζήλο να ασχοληθεί με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.



Ο τεχνικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάσριο Μπράνκο αντίθετα ψάχνει σύλλογο για να... ξεφορτωθεί τον Ουάρντα, ωστόσο η κατάσταση είναι αρκετά μπερδεμένη και ουδείς δείχνει ενδιαφέρον για έναν πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, που έχει την τάση όμως να δημιουργεί τεράστια εξωαγωνηστικά προβλήματα.

Ο Ουάρντα πάντως δεν αγχώνεται ιδιαίτερα και παρά το ξεκάθαρο μήνυμα που έχει λάβει από την διοίκηση ότι δεν υπολογίζεται, σήμερα ενημέρωσε μέσω Social Media ότι ξεκίνησε να προπονείται φορώντας φανέλα της μπασκετικής ομάδας του Δικεφάλου.

Δείτε το σχετικό ποστ: 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags