Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Λάζαρος Λάμπρου: Φεύγει από τον Δικέφαλο!
| 2019-08-01 14:52:00

Διώχνει από τον ΠΑΟΚ το "παιδί" του Λουτσέσκου ο Φερέιρα - Το ξέρει αυτό ο Σαββίδης;

Sportdog Team
Διώχνει από τον ΠΑΟΚ το "παιδί" του Λουτσέσκου ο Φερέιρα - Το ξέρει αυτό ο Σαββίδης;

Υπάρχει ενδιαφέρον από δύο ομάδες!

ΠΑΟΚ - Λάζαρος Λάμπρου: Επέστρεψε φέτος στον ΠΑΟΚ με νέο συμβόλαιο και φιλοδοξία να πάρει πλέον ρόλο στην πρώτη γραμμή της ομάδας. Ωστόσο, στην καλοκαιρινή προετοιμασία δεν μπόρεσε να ανέβει ψηλά στις επιλογές του Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος είχε φροντίσει πάντως να του ξεκαθαρίσει ότι ελέω των άμεσων υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League, σε πρώτη φάση θα στηριζόταν στην παλιά φρουρά.

Το γεγονός ότι ακόμη ο Λάμπρου δεν έχει πάρει ενεργό ρόλο στον Δικέφαλο δεν περνά απαρατήρητο από ομάδες του Βελγίου και της Ολλανδίας που παρακολουθούσαν τον 21χρονο επιθετικό στα κατορθώματά του πέρυσι στη Φορτούνα Σιτάρντ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του metrosport και του Κώστα Πετρωτού, μάλιστα, δύο από αυτές έχουν ήδη φροντίσει να εκδηλωσουν το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη προς τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για την Μπριζ και την Χέρενφεν. Η Κλαμπ Μπριζ ολοκλήρωσε σήμερα την πώληση του Αρνάουντ Χρούνενφλεντ Ντανζούμα στην Μπόρνμουθ, βγαίνει στην αγορά για εξτρέμ και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει σοβαρά είναι του Λάζαρου Λάμπρου. Φρόντισε μάλιστα να κάνει διερευνητική κρούση για να μάθει τι ισχύει στο συμβόλαιο του Λάμπρου με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο ως γνωστό δεν υπάρχει buy out.

Χαμηλή η προσφορά της Χέρενφεν

Την ίδια ώρα, ενδιαφέρον εκδηλώθηκε από την ολλανδική Χέρενφεν που έχει διαρρεύσει και την προσφορά της. Αυτή κρίνεται προς το παρόν χαμηλή (ειδικά για τον παίκτη), δεν αποκλείεται όμως να ανεβάσει τα ποσά. Σε κάθε περίπτωση τόσο από πλευράς Μπριζ, όσο και από πλευράς Χέρενφεν, δεν αποκλείεται σύντομα να κατατεθούν επίσημες προτάσεις.

Η στάση του ΠΑΟΚ

Από πλευράς ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει καμία απόφαση πώλησης του Λάμπρου, τουλάχιστον προς το παρόν. Ωστόσο, δεν μπορεί να αγνοήσει τις κρούσεις που γίνονται και τις προτάσεις που πιθανόν θα κατατεθούν για τον 21χρονο παίκτη. Εφόσον έρθουν επίσημα, θα αξιολογηθούν από τον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags