Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Μπενζιά Νο1 λύση για τους Πειραιώτες
| 2019-08-02 10:10:00

Αναμονή! Παρασκήνιο με Premier League-Αυτός είναι ο Νο1 στόχος του Μαρινάκη για Ολυμπιακό

του Παναγιώτη Νικολάου
Αναμονή! Παρασκήνιο με Premier League-Αυτός είναι ο Νο1 στόχος του Μαρινάκη για Ολυμπιακό

Οι Πειραιώτες θέλουν να φέρουν παίκτη επιπέδου!

Ολυμπιακός: Η φημολογία ξεκίνησε αμέσως μετά τη ρεβάνς με την Πλζεν. Και ήθελε τον Ολυμπιακό και τους ανθρώπους του να σκέφτεται κάπως… εναλλακτικά ως προς το κομμάτι της τελευταίας ενίσχυσης του ρόστερ του, στη μεσαία γραμμή (πάντα φυσικά με την προϋπόθεση να μην προκύψει κάποια πώληση).

Ναι, ο Γιασίν Μπενζιά παραμένει η βασική επιλογή και πιθανώς, όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, ίσως και η πλέον προσιτή βάσει του deal που θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός (δανεισμός με option αγοράς).

Η εναλλακτική σκέψη προέκυψε από την εποχή. Εχουμε μπει πλέον στον Αύγουστο, η μεταγραφική αγορά στην Αγγλία ολοκληρώνεται ακριβώς σε μια εβδομάδα, λογικό και επόμενο συνεπώς οι ευκαιρίες να αυξάνονται. Ο Ολυμπιακός, έτσι κι αλλιώς, είναι μαθημένος να «ψωνίζει» τέτοια εποχή (και διαχρονικά, ακόμη… αργότερα), οπότε η τάση που προς στιγμήν καταγράφεται θέλει τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν για τις προσθήκες στους χαφ.

Ετσι κι αλλιώς, με τη λίστα να δηλώνεται χτες, όποια προσθήκη και αν γίνει θα αφορά πλέον μόνο στη ρεβάνς με την Μπασακσεχίρ στις 13 Αυγούστου. Διάστημα που δίνει τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να ελέγξει την αγορά, να περιμένει το «κλείσιμο» των μεταγραφών στην Αγγλία και να κινηθεί… καταλλήλως.

Ακόμη και για κάτι «μεγάλο», όπως τονίζει το σημερινό πρωτοσέλιδο του «Κόκκινου Πρωταθλητή», ακόμη και κυνηγώντας μια παραδοσιακή… καψούρα των ανθρώπων του, τον Αντρέ Αγιού, τον Γκανέζο μεσοεπιθετικό της Σουόνσι, ο οποίος πέρυσι παραχωρήθηκε δανεικός στη Φενερμπαχτσέ  (όπως και ο Μπενζιά, έχοντας όμως διπλάσιο αριθμό συμμετοχών, πενταπλάσιο τερμάτων και σαφώς καλύτερη παρουσία από τον Αλγερινό).

Επαναλαμβάνουμε πάντως: ο Μπενζιά παραμένει Νο1,  πλέον όμως υπάρχουν σκέψεις – και αυτές καταγράφουμε – στον Ολυμπιακό για να κυνηγήσει η ομάδα κάτι καλύτερο από τον Αλγερινό, χωρίς πάντως να αποκλείεται αυτό το «καλύτερο» να αφορά την τελευταία προσθήκη, αυτή του κεντρικού μέσου, που θα σχηματοποιήσει την σχετική τετράδα με Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο όνομα για Ολυμπιακό - Μεγάλη "καψούρα" στο Λιμάνι - Και στον άξονα και στα άκρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags