Facebook Pixel Δήλωση που θα συζητηθεί από Ναπολεόνι: «Να τελειώσουμε τον Ολυμπιακό από το πρώτο ματς»!
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-02 15:58:00

Δήλωση που θα συζητηθεί από Ναπολεόνι: «Να τελειώσουμε τον Ολυμπιακό από το πρώτο ματς»!

Sportdog Team
Δήλωση που θα συζητηθεί από Ναπολεόνι: «Να τελειώσουμε τον Ολυμπιακό από το πρώτο ματς»!

Διαβάστε τι είπε ο πρώην άσος του Ατρομήτου.

Δηλώσεις στο "sputniknews.gr" έκανε ο άσος της Μπασακσεχίρ και πρώην του Ατρομήτου, Στέφανο Ναπολεόνι, και αναφέρθηκε στα ματς με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να τελειώσει την πρόκριση από το πρώτο ματς στην Τουρκία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ έχει αλλάξει πολλούς παίκτες σε σχέση με τη περσινή σεζόν. Άλλαξε προπονητή και ο Μιγκέλ Καρντόσο προσπαθεί να δώσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα και να παίξει μπάλα. Όπως είπα και πριν, η ΑΕΚ έχει πολλούς καινούργιους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της και φαίνεται πως θέλει λίγο χρόνο για να γίνει αυτό που λέμε ομάδα. Όμως, έχει καλούς παίκτες, καλή ομάδα και με τον κόσμο που έχει και την στηρίζει μπορεί να πάει καλά».

Για το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό: «Είδαμε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Βικτόρια Πλζεν και μπορώ να πω πως είναι λίγο υπερβολικό το σκορ (4-0) στο Καραϊσκάκης, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσουμε στο πρώτο ματς στην Τουρκία να τελειώσουμε από εκεί την υπόθεση πρόκριση και να μην έρθουμε με άγχος στην Ελλάδα για τη ρεβάνς. Στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να καθαρίσουμε την πρόκριση από την έδρα μας»

Για τον επαναληπτικό στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Έχουμε παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε μεγάλα γήπεδα και η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης δεν θα τους επηρεάσει. Στην Τουρκία τα γήπεδα είναι πάντα γεμάτα σε κάθε αγωνιστική και οι οπαδοί δημιουργούν ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε και εμείς στην Ελλάδα. Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για να μας επηρεάσει. Δεν θα είναι πρόβλημα για εμάς ο κόσμος του Ολυμπιακού».

Για τον Ατρόμητο: «Στον Ατρόμητο νιώθω σαν το σπίτι μου. Γνωρίζω όλα τα παιδιά στο Περιστέρι και πέρασα τρομερά χρόνια στον Ατρόμητο. Είναι πάντα ξεχωριστό για μένα όταν επιστρέφω. Γι' αυτό το λόγο δεν γύρισα με την αποστολή της ομάδας μου στην Τουρκία για να παρακολουθήσω τον Ατρόμητο. Στη ζωή ποτέ μη λες ποτέ και ίσως κάποια στιγμή να επιστρέψω. Χάρηκα που προκρίθηκε ο Ατρόμητος, χάρηκα για τον κόσμο αλλά και τα παιδιά της ομάδας»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags