Facebook Pixel Άρης: "Τρελάθηκε" ο Καρυπίδης, τσουνάμι μεταγραφών στον Άρη – Έκλεισε ο πρώτος από Αγγλία, τέλος ο...
| 2019-08-02 21:02:00

"Τρελάθηκε" ο Καρυπίδης, τσουνάμι μεταγραφών στον Άρη – Έκλεισε ο πρώτος από Αγγλία, τέλος ο...

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Τρελάθηκε" ο Καρυπίδης, τσουνάμι μεταγραφών στον Άρη – Έκλεισε ο πρώτος από Αγγλία, τέλος ο...

Φουλάρουν για τρεις προσθήκες, διώχνουν ξένο άσο!

 

Άρης: Ηταν ξεκάθαρο, απ’ όλα όσα μεσολάβησαν της χτεσινής ρεβάνς στην Κύπρο με την ΑΕΛ, πως το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν κομβικότατο για τη συνέχεια και το φινάλε της δραστηριοποίησης του Αρη στο φετινό καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι (και ίσως όχι μόνο γι’ αυτήν).

Η πρόκριση ήρθε, εξασφαλίστηκαν (τουλάχιστον) 500.000 ευρώ επιπλέον και σίγουρα, η επερχόμενη αντίπαλος στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, η Μόλντε, δεν… τρομάζει και ούτε κόβει την όρεξη των «κίτρινων».

Μεταγραφικά τώρα, μιας και αυτό είναι το ζητούμενο, τα έξτρα χρήματα επιτρέπουν στη διοίκηση του Αρη να κλείσει ιδανικά τα τελευταία μέτωπα στο ρόστερ του. Ο Ντε Μποκ, ο Βέλγος αριστερός μπακ είναι «κλεισμένος» και απομένει απλώς το ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να επικυρωθεί ο δανεισμός του (πιθανώς ακόμη και διετής) από τη Λιντς.

Από εκεί και πέρα, ο Σάββας Παντελίδης ψάχνει μια εναλλακτική λύση για την κορυφή της επίθεσης, αφού είναι πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας να λυθεί  συναινετικά το συμβόλαιο με τον Χαμζά Γιουνές, ο οποίος για ρεζέρβα του Ιντέγε – παρότι σαφέστατα αξιόπιστος – αμείβεται με πολλά χρήματα και θα ήταν προς το συμφέρον του συλλόγου να αναζητηθεί κάποιος «οικονομικότερος», αλλά και διαφορετικού στιλ από τον Νιγηριανό.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται μια έξτρα λύση στα «φτερά» της επίθεσης, αφού πέραν των (βασικών στο ξεκίνημα) επιλογών του Λάρσον και του Φετφατζίδη, ο Παντελίδης αναγκάζεται να «βαφτίσει» ακραίους, παίκτες που δεν είναι (Μαρτίνες, Τόνσο). Και τέλος, η τελευταία ίσως προσθήκη – δεν είναι δεδομένη, θα εξαρτηθεί πιθανότατα από την έκβαση των παιχνιδιών με τη Μόλντε – θα αφορά έναν μεσομαυντικό, έναν ποδοσφαιριστή,  ο οποίος θα μπορεί να δώσει λύσεις κυρίως στην καρδιά της άμυνας, αλλά αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως  αμυντικός χαφ, θα είναι το ιδανικό για τον Παντελίδη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags