Facebook Pixel Έτσι καταντήσανε την ΑΕΚ. Όλοι τους!
| 2011-01-23 00:10:00

Έτσι καταντήσανε την ΑΕΚ. Όλοι τους!

Έτσι καταντήσανε την ΑΕΚ. Όλοι τους!

Χρειάζεται ή δεν χρειάζεται επέμβαση… εισαγγελέα για την αγωνιστική της εικόνα η ΑΕΚ; Διότι την παράσταση τις τελευταίες ημέρες έκλεψε μόνο η παρέμβαση των αρμόδιων αρχών για τον διαχειριστικό έλεγχο.

Ποιος φταίει για την βαριά τεσσάρα από τον Ολυμπιακό Βόλου; Αν ήταν Ολυμπιακός Πειραιώς, τότε η ΑΕΚ ίσως και να κέρδιζε. Κι αυτό είναι το μείζον θέμα! Είναι δυνατόν μια ομάδα να έχει παικταράδες και προπονηταρά στα ντέρμπι με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, αλλά στα παιχνίδια με μικρότερου βεληνεκούς αντιπάλους να έχει παικτάκια και προπονητάκο;

Ποιος, όμως, να μπορέσει να βάλει μια τάξη στην ΑΕΚ, έτσι ώστε ο καθένας να μην παίζει όποτε θέλει; Ο άβγαλτος στο ποδόσφαιρο Αδαμίδης; Ο Νοτιάς που νοιάζει μόνο για το προπονητικό; Ο Παππάς που είναι με το ένα πόδι έξω από την ΠΑΕ; Ποιος;

Δεν γίνεται, δηλαδή, ο Σκόκο να πετάει μέχρι να υπογράψει το νέο συμβόλαιο και από τότε να βγάζει το χτικιό στους οπαδούς της Ένωσης. Είναι προκλητική η αδιαφορία του. Δεν γίνεται ο Ντιόπ να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του και να θεωρείται ακόμα η καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού; Δεν γίνεται να πηδάει για κεφαλιά ο δίμετρος Σανκαρέ στην μικρή περιοχή για να κάνει το 0-1 και να μην υπάρχει ούτε ένας παίκτης δίπλα του. Δεν γίνεται να φοράνε φανέλα σαν κι αυτή της ΑΕΚ κάτι παίκτες που μέχρι πριν 10-15 χρόνια δεν θα περνάγανε ούτε έξω από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ποιος Λεονάρντο; Ποιος Καράμπελας και ποιος Αργυρίου, ρε παιδιά; Είμαστε με τα καλά μας; Και δεν φταίνε αυτοί. Φταίνε όσοι τους αγοράσανε. Εδώ έχει σηκώσει ανάστημα κι έχει ύφος μέχρι κι ένα παιδάκι σε ηλικία, ο Μανωλάς. Και τι να κάνει όταν βλέπει γύρω του παίκτες που δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. Μόνο ο Δέλλας και ο Λυμπερόπουλος, μαζί με τον Καφέ, φαίνεται να έχουν συναίσθηση της κατάστασης.

Ο Μπλάνκο σε ποια ομάδα θέλει να πάει για να αρχίσει να παίζει ποδόσφαιρο κανονικό; Στην Μπαρτσελόνα θα νιώθει ικανοποιημένος; Κι ας αφήσουμε τα ρεζιλίκια που γίνανε με την υπόθεση Τζιμπούρ, η οποία βρωμάει από χιλιόμετρα.

Έτσι την καταντήσανε την ΑΕΚ. Όλοι τους! Ακόμα και ο Χιμένεθ έχει ευθύνη. Δεν γίνεται επειδή νίκησε η Ένωση τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο να δηλώνει: «Τώρα φαίνεται η δουλειά μας». Στην τεσσάρα από τον Ολυμπιακό Βόλου φάνηκε; Το μόνο που είναι ολοφάνερο είναι ότι αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται κι αυτός.

Με διοίκηση της πλάκας, με εισαγγελείς στα ταμεία της ΠΑΕ, με ρόστερ από παίκτες «μικρούς» σε ποδοσφαιρική αξία ή αδιάφορους και με έναν προπονητή εκτός τόπου και χρόνου, τι άλλο μπορεί να περιμένει η ΑΕΚ; Τι άλλο; Ούτε κουράγιο να γιουχάρουν έχουν καλά, καλά οι απογοητευμένοι οπαδοί της…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags