Facebook Pixel Λαμία: Τέλος εποχής για Πανουργιά
| 2019-08-03 21:38:00

Άνω κάτω η Λαμία – Φεύγει και επίσημα ο Πανουργιάς (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Άνω κάτω η Λαμία – Φεύγει και επίσημα ο Πανουργιάς (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημόσια τοποθέτηση του ιδιοκτήτης της ομάδας της Φθιώτιδας.

Λαμία: Τέλος εποχής για Πανουργιά

Μετά από έκτακτο Δ.Σ της ΠΑΕ το βράδυ της Παρασκευής ο Πανουργιάς Παπαιωάννου γνωστοποίησε μέσω έκτακτης συνέντευξης Τύπου ότι αποχωρεί από τον ΠΑΣ Λαμία μετά από 8 ολόκληρα χρόνια.

Ο ηγέτης των “κυανόλευκων” εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την ιστορική για την ομάδα απόφαση, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι θα παραμείνει δίπλα στον σύλλογο εγγυόμενος μέχρι νεωτέρας την βιωσιμότητα και την παρουσία του στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έκανε σαφές ωστόσο, ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για εκείνον βγάζοντας μεταξύ άλλων και την πικρία του για διάφορα ζητήματα.

Η νότα αισιοδοξίας -τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας- σύμφωνα με τα όσα τόνισε ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου είναι πως: “…η ομάδα δεν διαλύεται αλλά συνεχίζει θα πρέπει όμως όλοι να στηρίξουν τα παιδιά της διοίκησης ώστε η Λαμία αυτό που έχει κερδίσει και αυτό που είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ένα κόσμημα, δεν πρέπει να χαθεί, γιατί έχει χτιστεί μέσα σε 8 χρόνια με θυσίες, κόπους προσωπικούς, οικονομικούς και με μεγάλες υπερβάσεις”.

“Σήμερα σας ανακοινώνω ότι αποφασίστηκε εδώ με τα παιδιά και το ζήτησα εγώ προσωπικά, για λόγους σοβαρούς ότι η αποχώρηση μου είναι γεγονός. Από σήμερα δλδ θα ασχολούμαι όσο το δυνατόν λιγότερο και διοικητικά θα αναλάβουν ότι ευθύνες είχα εγώ τα άλλα τα παιδιά. Αποχωρώ από την ομάδα, όχι αποχωρώ την πετάω και την κλείνω γιατί μπορούσα να κάνω και αυτό, αποχωρώ από την ομάδα διοικητικά, δεν μπορώ. Και υπάρχουν λόγοι που δεν θέλω να τους λέω συνέχεια που μου απαγορεύουν να βρίσκομαι σε εντάσεις και όλα αυτά, υπάρχουν λόγοι επαγγελματικοί γιατί δεν ξέρω πόσο θα βρίσκομαι στην Ελλάδα και πόσο στο εξωτερικό. Επίσης θέλω να πω κάτι που με έχει στεναχωρήσει τον τελευταίο καιρό και επειδή εγώ δεν έχω ούτε Facebook ούτε Instagram, να πω στους φιλάθλους αυτούς που τους έχω κουράσει ότι πλέον θα τους ξεκουράσω και δεν θα ασχολούνται με εμένα…”.

Όσο για το αν η ομάδα βρίσκεται πλέον προς πώληση τόνισε: “Όταν θα υπάρξει ένας επιχειρηματίας ο οποίος θα παρέχει κάποιες εγγυήσεις μπορούμε να συζητήσουμε για τις μετοχές της ομάδας. Όχι όμως αυτό που είχε γίνει κάποτε με έναν κύριο τυχοδιώκτη. Βρήκαν κάποιοι έναν τυχαίο μας τον φέραν εδώ και μας δούλευε. Εγώ γελοίος δεν γίνομαι. Εγώ αν δεν μπορούν τα παιδιά να συνεχίσουν θα φωνάξω τους παίκτες να δω τι κάνω να πάρουν, παίρνω τον φάκελο και τον πάω στο αρμόδιο όργανο.

Συν τις άλλοις αποκάλυψε ότι υπήρξε ενδιαφέρον από άτομα να πάρουν το ΑΦΜ και την ομάδα σε άλλη πόλη ενώ τόνισε ότι έμειναν σενάρια αυτά που ακούγονταν για ενδιαφέρον άλλου επιχειρηματία για την ομάδα.

Όσο για το αν είναι οριστική και αμετάκλητη η απόφαση του για αποχώρηση τόνισε χαρακτηριστικά! “Ναι και δεν εξαρτάται μόνο απο μένα! Μακάρι να μπορούσα να πατήσω και ένα κουμπάκι εδώ να βάλω και μια καρδιά καινούρια δεν γίνεται!”

Δείτε αναλυτικά όσα είπε και απάντησε στους δημοσιογράφους το βράδυ της Παρασκευής στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags