Facebook Pixel ΑΕΚ - Κώστας Γαλανόπουλος: Τον πουλάει η Ένωση με 4 εκατ. ευρώ;
| 2019-08-04 13:30:00

Τρελό deal Μελισσανίδη για Έλληνα άσο - "Ζαλίζουν" τα λεφτά - Έτσι απογειώνει την ΑΕΚ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρελό deal Μελισσανίδη για Έλληνα άσο - "Ζαλίζουν" τα λεφτά - Έτσι απογειώνει την ΑΕΚ!

Ο άνθρωπος κλειδί και πώς "ανεβάζει" την Ένωση ευρωπαϊκά. 

ΑΕΚ- Κώστας Γαλανόπουλος: Αυτό το καλοκαίρι έχει κινηθεί πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να καλύψει έγκαιρα όσα ανοικτά ζητήματα είχε στο ρόστερ της. Βέρντε και Φερέιρα αποτελούν τις τελευταίες προσθήκες των κιτρινόμαυρων, δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν κάποιες μερικές ακόμα μεταγραφικες πινελιές, με πιο πιθανή την ενίσχυση στην άμυνα.

Ένα από τα θέματα που δεδομένα απασχολεί είναι αν θα συμβεί κάποια πώληση, η οποία θα φέρει ζεστό χρήμα στα κιτρινόμαυρα ταμεία. Βασίλης Μπάρκας και Μάρκο Λιβάγια είναι από τα ονόματα, που μπορούν να προσελκύσουν μνηστήρες από το εξωτερικό. Άλλωστε και στο παρελθόν είχαν δημιουργηθεί σενάρια για τους δυο ποδοσφαιριστές.

Παρ' όλα αυτά, για άλλον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ είναι πιθανότερο να υπάρξει πρόταση. Πρόκειται για τον Κώστα Γαλανόπουλο. Ο 21χρονος μέσος πέρσι είχε 27 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη, βρήκε δίχτυα μια φορά και άλλη μία μοίρασε ασίστ σε συμπαίκτη του.

Ο Γαλανό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχει πέραση στη γερμανική αγορά, λόγω του μάνατζέρ του, Πολ Κουτσολιάκου. Ο τελευταίος δεν σταματά να τον προτείνει δεξιά και αριστερά σε ομάδες όχι απαραίτητα της Bundesliga. Πρόσφατα δε διέρρευσε ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι σε πολύ καλή ηλικία για να πάρει το εισιτήριο για το εξωτερικό, να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και η Ένωση να επωφεληθεί από τη μετακίνηση.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2021 και ο Δικέφαλος δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία συζήτησης με ένα ποσό κάτω από τα 4 εκατ. ευρώ, το οποίο θέτει και ως βάση για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση γύρω από τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή. Η ΑΕΚ δεν είναι αρνητική να πουλήσει ένα «δικό» της παιδί, εφόσον και τα χρήματα είναι ικανοποιητικά, καθώς γνωρίζουν καλά πως τέτοιες πωλήσεις, αλλάζουν επίπεδο έναν σύλλογο, τον βάζουν στον ευρωπαϊκό χάρτη και ανοίγουν δρόμους και... πόρτες για τις επόμενες μεταγραφές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ταβάνι ο Μαρινάκης με top μεταγραφές - Δύο ονόματα που κάνουν "μπαμ" - Ακούει ο Σαββίδης;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags