Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ομάρ Ελαμπντελαουί: Πώληση με 6 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό - Βασικότατος άσος - Φεύγει και με μικρότερο συμβόλαιο!
| 2019-08-04 17:58:00

Πώληση με 6 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό - Βασικότατος άσος - Φεύγει και με μικρότερο συμβόλαιο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Πώληση με 6 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό - Βασικότατος άσος - Φεύγει και με μικρότερο συμβόλαιο!

Ψάχνεται να αποχωρήσει εδώ και καιρό.

Ολυμπιακός - Ομάρ Ελαμπντελαουί: Φαίνεται ότι το μέλλον του Νορβηγού άσου μπορεί να βρίσκεται μακριά από τον Πειραιά, με βάση τουλάχιστον τα σενάρια που υπάρχουν για την περίπτωσή του.

Γιατί το ρεπορτάζ είναι ξεκάθαρο και αναφέρει ότι από τη στιγμή που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και οι Ερυθρόλευκοι δεν σκοπεύουν να του προσφέρουν τα ίδια χρήματα για να ανανεώσει, η σκέψη όλων πηγαίνει στην πώληση.

Η οποία παρουσιάζεται περίπου ως μονόδρομος, καθώς όποια ομάδα προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 6 εκατ. ευρώ, πολύ δύσκολα θα αρνηθεί την πρότασή της ο Ολυμπιακός. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, μάλιστα, φαίνεται ότι κάνει και... σκόντο για να παίξει στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι δεν θα είχε πρόβλημα να "πέσει" 15-20% με βάση τα χρήματα που παίρνει τώρα από τους Πειραιώτες, προκειμένου να μην χαλάσει η προοπτική της μεταγραφής του. Αρκεί, βέβαια, να υπάρξει επίσημη πρόταση...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με άσο του Ολυμπιακού - Τον πήρε φέτος και τον δίνει δανεικό - Απίστευτο... ξενέρωμα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags