Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Αμπέλ Φερέιρα επέλεξε τους 20 παίκτες που θα αποτελέσουν την αποστολή του Δικεφάλου
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-05 15:21:00

Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Φερέιρα με τον Άγιαξ - Τι συνέβη με Ελ Καντουρί;

Sportdog Team
Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Φερέιρα με τον Άγιαξ - Τι συνέβη με Ελ Καντουρί;

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Ο Αμπέλ Φερέιρα επέλεξε τους 20 παίκτες που θα αποτελέσουν την αποστολή του Δικεφάλου για τον αγώνα με τον Άγια, στο πλαίσιο του γ' προκριματικού γύρου του Europa League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει στη διάθεση του τελικά τον Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος παρά τις ενοχλήσεις που ένιωσε έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του προπονητή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Η προετοιμασία για τον πρώτο μεγάλο αγώνα της σεζόν ολοκληρώθηκε. Μένει μια μέρα πριν η μπάλα κυλήσει και πάλι στην Τούμπα κι ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίσει τον Άγιαξ.

Ο Δικέφαλος προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με τον Αμπέλ Φερέιρα να βλέπει όλους τους ποδοσφαιριστές του να γυμνάζονται κανονικά και να βρίσκονται στη διάθεσή του για την αναμέτρηση των προκριματικών του Champions League.

Το πρόγραμμα αφορούσε την ομαδική τακτική και τη στημένες φάσεις τόσο αμυντικά όσο κι επιθετικά. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Πορτογάλος προπονητής επέλεξε τους 20 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για το ματς με τον Άγιαξ και είναι οι:

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ροντρίγκο , Γιαννούλης , Κρέσπο ,Βαρέλα , Ίνγκασον , Εσίτι , Αουγκούστο , Μίσιτς , Ελ Καντουρί , Πέλκας ,Λημνιός , Μπίσεσβαρ , Ζαμπά , Γαϊτανίδης, Στοχ , Άκπομ , Σφιντέρσκι


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags