Facebook Pixel Τάντιτς: «Ξέρω Ίβιτς και Βούκιτς, αλλά μίλησα με Πρίγιοβιτς»
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-06 00:03:00

«Ξέρω Ίβιτς και Βούκιτς, αλλά μίλησα με Πρίγιοβιτς - Αυτά μου είπε για ΠΑΟΚ»!

Sportdog Team
«Ξέρω Ίβιτς και Βούκιτς, αλλά μίλησα με Πρίγιοβιτς - Αυτά μου είπε για ΠΑΟΚ»!

Όσα είπε ο Τάντιτς για την μεγάλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ.

Ο Ντούσαν Τάντιτς μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα του Δικεφάλου με τον Αίαντα και αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς για να μάθει πληροφορίες για τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο αρχηγός του Άγιαξ:

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Είναι δύσκολο, το ξέρουμε, είναι μία πολύ δυνατή έδρα, και θα είναι ακόμα πιο δύσκολο για τους νέους παίκτες. Εμείς, κοιτάμαι να κάνουμε το παιχνίδι μας, και να μην επηρεαστούμε».

Για την αλλαγή θέσης: «Ο προπονητής επιλέγει την θέση που θα παίξει ο καθένας. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο όπου και αν με βάλει ο προπονητής, όπως και όλοι οι παίκτες».

Για τις μεταγραφές και την αποχώρηση του Σένε: «Η αλήθεια είναι ότι έφυγαν καλοί και έμπειροι παίκτες, αλλά αυτό σημαίνει ότι οι νέοι θα πρέπει να διεκδικήσουν αυτές τις θέσεις και να αναλάβουν τους ρόλους τους».

Τι ξέρει για τον ΠΑΟΚ, και αν μίλησε με τον Πρίγιοβιτς: «Ξέρω πολύ καλα τον Πρίγιοβιτς, αλλά και άλλους παίκτες, όπως τον Ίβιτς και τον Βούκιτς, αλλά με τον Πρίγιοβιτς μιλήσαμε, και μου είπε ότι είναι πολύ καλή ομάδα, και έχει πολύ δυνατή έδρα, και θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά».

Πως νιώθει που είναι αρχηγός: «Eίναι σίγουρα πολύ ωραίο, αλλά δεν είναι το παν. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μπορούν να φορέσουν το περιβραχιόνιο. Εμείς, προσπαθούμε να βάλουμε τα δυνατά μας στον αγωνιστικό χώρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags