Facebook Pixel Ομάρ: «Να πάρουμε την πρόκριση στο Καραϊσκάκη, πιο δυνατός από πέρυσι ο Ολυμπιακός»!
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-06 12:24:00

«Να πάρουμε την πρόκριση στο Καραϊσκάκη, πιο δυνατός από πέρυσι ο Ολυμπιακός»!

Sportdog Team
«Να πάρουμε την πρόκριση στο Καραϊσκάκη, πιο δυνατός από πέρυσι ο Ολυμπιακός»!

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση

Δηλώσεις για το ματς με την Μπασακσεχίρ έκανε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Κωνσταντινούπολη ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Νορβηγός μπακ τόνισε ότι με υπομονή οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να φτάσουν στην πρόκριση στο δεύτερο ματς στο Φάληρο, λέγοντας ότι ο Ολυμπιακός δείχνει πιο δυνατός από την περσινή χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Συγκεντρωνόμαστε πρώτα στο πρώτο παιχνίδι. Θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας, ώστε μετά με μία καλή απόδοση και ένα καλό αποτέλεσμα στη δική μας έδρα να προκριθούμε.

Γνωρίζουμε ότι είναι μία καλή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Έχουν πολύ καλές μονάδες. Το σημαντικό για μας είναι να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι και να καταλάβουμε πως ό,τι και να γίνει εκεί, ακόμα και να μην καταφέρουμε να σκοράρουμε ή να κερδίσουμε, το αποτέλεσμα θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια. Θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, να κάνουμε το παιχνίδι μας, ώστε στο δικό μας γήπεδο να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να προκριθούμε».

Όσο για τον εαυτό του και τη φετινή ομάδα: «Είμαι αρκετά χρόνια εδώ και είμαι χαρούμενος για αυτό. Είμαι πολύ θετικός και ανυπομονώ για το τι θα μας φέρει η νέα σεζόν. Η προετοιμασία ήταν πολύ καλή, περάσαμε τον προηγούμενο γύρο και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Η ομάδα δείχνει δυνατή, πιο δυνατή από την περσινή χρονιά και αυτό είναι πολύ θετικό, γιατί πέρσι είχαμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags