Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλει τη νίκη ο Μαρτίνς - Να τι έκανε με Βαλμπουενά - Έτσι θα κάνει την έκπληξη ο Ολυμπιακός
| 2019-08-06 19:51:00

Θέλει τη νίκη ο Μαρτίνς - Να τι έκανε με Βαλμπουενά - Έτσι θα κάνει την έκπληξη ο Ολυμπιακός

Sportdog Team
Θέλει τη νίκη ο Μαρτίνς - Να τι έκανε με Βαλμπουενά - Έτσι θα κάνει την έκπληξη ο Ολυμπιακός

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής των Ερυθρόλευκων.

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε ενόψει του αγώνα με την Μπασακσεχίρ και αναφέρθηκε στα κομμάτια που θα κάνουν τον Ολυμπιακό να κάνει την έκπληξη κόντρα στην τουρκική ομάδα.

Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων σχολίασε και για τον Βαλμπουενά που αγωνιζόταν στην Τουρκία, λέγοντας πως έχει κάνει κάποιες συζητήσεις μαζί του αλλά σαν ομάδα έχουν αρκετή πληροφόρηση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Δύο χρόνια ο Βαλμπουενά έπαιζε στην Τουρκία. Έχετε μιλήσει μαζί του για την Μπασάκσεχιρ; 

"Σε ανεπίσημη βάση έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις με Βαλμπουενά και άλλους ποδοσφαιριστές για το τι πιστεύουν για την Μπασάκ. Εχουμε διάφορες πλατφόρμες που μας επιτρέπουν να έχουμε αρκετή πληροφόρηση για κάθε αντίπαλό μας. Είμαστε σε πλήρη γνώση, ξέρουμε τον αντίπαλο και με αυτή την έννοια δεν χρειάζεται να μας πει κάποιος ποδοσφαιριστής τι θα αντιμετωπίσουμε. Εχουμε τον μηχανισμό για να συλλέξουμε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε."

Ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Πόλη; 

"Αυτό που χρειάζεται είναι στο σύνολο η ομάδα μας να μην ξεχάσει την ιδέα της και την ταυτότητά της. Να παίξουμε όπως συνηθίζουμε ως προς τη φιλοσοφία μας. Αυτό χρειαζόμαστε, χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί και δυνατοί. Ο αντίπαλος είναι πολύ ποιοτικός. Πρόκειται για δύο ομάδες που βρίσκονται στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εχουν δείξει ότι αξίζουν να βρίσκονται στη φάση των ομίλων, αλλά μία θα τα καταφέρει. Θέλουμε να είμαστε δυνατοί στο σύνολο. Εχουμε δυνατό αντίπαλο απέναντί μας, αλλά έχουμε κι εμείς έχουμε τα όπλα μας για να τον εκπλήξουμε. "



Ποιο θεωρείτε καλό αποτέλεσμα για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση; 

"Το καλύτερο αποτέλεσμα θα ήταν να κερδίσουμε. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η πρόκριση θα κριθεί σε δύο ματς. Παραδοσιακά στην έδρα μας είμαστε δυνατοί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε στην Τουρκία. Νομίζω όμως ότι στην έδρα μας είμαστε τόσο δυνατοί για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι να πάμε στην επόμενη φάση. "

Πόσο πιο έτοιμη είναι η ομάδα σας σε σχέση με το παιχνίδι της Τσεχίας και πόσο διαφορετικό περιμένετε τον αντίπαλο συγκριτικά με την Πλζεν; 

"Οπως είναι λογικό όταν περνούν 15 μέρες μία ομάδα βελτιώνεται. Στην Τσεχία παίξαμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι και μετά το δεύτερο. Είναι λογικό η φυσική κατάσταση να είναι βελτιωμένη και η ποιότητα του παιχνιδιού μας. Οι δύο ομάδες αν συγκριθούν είναι πολύ ποιοτικές, πρόκειται για ομάδες που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα της χώρας τους. Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ξέρουμε πολύ καλά ότι έχει πολύ καλές μονάδες, αλλά γενικότερα είναι δύο ομάδες που έχουν την ίδια φιλοσοφία, γιατί θέλουν να κυριαρχούν στο πρωτάθλημά τους. Εμείς θέλουμε να μιλήσουμε για την Μπασάκσεχιρ που έχει πολύ καλούς παίκτες και έχει τη φιλοσοφία του νικητή. Θέλω να διευκρινήσω ότι οι ποδοσφαιριστές της Μπασάκσεχιρ είναι καλύτερης ποιότητας από την Πλζεν. Μιλάω όμως γενικότερα σαν στυλ νοοτροπίας. "

Είπατε ότι ξέρετε τις δυνατότητες της Μπασάκσεχιρ. Ομως πέρσι είχε άλλον προπονητή. Ξέρετε με τι σύστημα θα παίξει; 

"Είναι αλήθεια αυτό..."

Ποντένσε: "Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος παίκτης του Ολυμπιακού 

Τις προηγούμενες μέρες έχουν κάνει δηλώσεις κάποιοι παίκτες της Μπασάκσεχιρ ότι όχι μόνο θέλουν να κερδίσουν, αλλά να εξασφαλίσουν από το πρώτο ματς και την πρόκριση. Ποια θα είναι η απάντηση που θα ήθελες να δώσεις; 

"Θα τα πούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τους παίκτες". 

Πόσο έτοιμοι νιώθετε για το αυριανό ματς; 

"Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, είναι το τρίτο επίσημο ματς για εμάς. Μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε και είμαστε πανέτοιμοι για αύριο". 

Γνωρίζοντας το ρόστερ των δύο ομάδων χρίζετε φαβορί κάποια ομάδα ή θεωρείς ότι είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης; 

"Πρόκειται για δύο ποιοτικές ομάδες και ως σύνολο και ως μονάδες. Εκείνοι έχουν αποδείξει με την απόδοσή τους ότι είναι μία καλή ομάδα, αλλά εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι και να το αντιμετωπίσουμε με θετικό τρόπο. Είμαστε εδώ για να κοιτάξουμε την ομάδα μας και να κάνουμε τη δουλειά μας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags