Facebook Pixel Όλα τα δεδομένα για Ακπόμ στον ΠΑΟΚ
| 2019-08-07 17:30:00

Τρόμος στην Τούμπα - Δίνουν 10 εκατ. και "κλέβουν" τον παικταρά - Απίστευτη κίνηση Σαββίδη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρόμος στην Τούμπα - Δίνουν 10 εκατ. και "κλέβουν" τον παικταρά - Απίστευτη κίνηση Σαββίδη!

Τρελός πανικός από χθες στον ΠΑΟΚ. Θα πάθουν τέτοιο χουνέρι;

Πολλά αυτά που μπορεί να σταθεί κανείς από τη χθεσινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο πρώτο ραντεβού του Δικεφάλου με τον Άγιαξ. Αυτό που σίγουρα όμως ξεχώρισε και αποκτά ιδιαίτερη διάσταση λόγω των όσων έχουν προηγηθεί αλλά και αυτών που… έπονται ήταν η καταπληκτική εικόνα του Τσούμπα Ακπόμ.

Ο Άγγλος κέρδισε τις εντυπώσεις, δικαίωσε τα όσα ακούγονται για την παρουσία του στην καλοκαιρινή προετοιμασία των πρωταθλητών και μάλιστα το έκανε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Το timing εξαιρετικό για τον 24χρονο φουνταριστό. Την περασμένη εβδομάδα άλλωστε, από την πατρίδα του, έγινε λόγος για ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ, κάτι που λίγες μέρες αργότερα επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο (Νιγηριανός) μάνατζέρ του, επεκτείνοντας μάλιστα τη λίστα των ενδιαφερόμενων για τον Ακπόμ και με γερμανικές ομάδες.

Μπορεί η χτεσινή εμφάνιση του Άγγλου να… επισπεύσει εξελίξεις ή να αναθερμάνει το ενδιαφέρον; Από Αγγλία και ειδικότερα Γουέστ Χαμ μεριά, δύσκολο ως απίθανο. Δεν υπάρχει άλλωστε καμία σχετική ενημέρωση για κάτι που… ψήνεται από την πλευρά των "σφυριών", που έτσι κι αλλιώς, σύμφωνα τουλάχιστον με τα τοπικά media, δεν ψάχνουν επιθετικό στο φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Για τις άλλες, εκ Γερμανίας, σειρήνες; Δεν αποκλείεται, αλλά τη δεδομένη στιγμή, ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα συναινέσει σε οποιαδήποτε πρόταση για παραχώρηση του βασικού φουνταριστού του. Το πρόβλημα βέβαια συνίσταται στην ύπαρξη buy-out, το οποίο για κάποια σοβαρή ευρωπαϊκή ομάδα, δεν είναι απαγορευτικό: 10 εκατ. ευρώ,  με την Αρσεναλ μάλιστα να διατηρεί ποσοστό επ’ αυτής. 

Γι’ αυτό λοιπόν, οι άνθρωποι των πρωταθλητών, γνωρίζοντας πως με τέτοιες εμφανίσεις, ακόμη και αν αποφύγουν… περιπέτειες και αναταράξεις ως το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, δύσκολα θα το πετύχουν στη συνέχεια, προετοιμάζονται. Πώς; Δεδομένη η πρόθεση να προτείνουν στον Ακπόμ επέκταση συμβολαίου, το οποίο και ολοκληρώνεται σε δύο χρόνια, αυξάνοντας τη ρήτρα αποδέσμευσης και παράλληλα προσφέροντας στον Αγγλο φορ καλύτερες αποδοχές,. 

Κάτι που αρκετοί στο στρατόπεδο των νταμπλούχων θεωρούν ως κύρια επιδίωξη των μάνατζερ του και γενεσιουργό αιτία της πρόσφατης φημολογίας…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags