Facebook Pixel «Μένω για να πάρουμε τίτλους»
| 2011-01-23 00:50:00

«Μένω για να πάρουμε τίτλους»

«Μένω για να πάρουμε τίτλους»

Με την πράσινη φανέλα θα αγωνίζεται μέχρι και την εξάντληση του συμβολαίου του το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, όπως ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του!

Ο αμυντικός μέσος του «τριφυλλιού» μίλησε στο «Βήμα της Κυριακής» και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παραμονή του στην ομάδα, αν και θα ήθελε να έχει ανανεώσει τη συνεργασία του για έναν ακόμα χρόνο.
Αναλυτικά η συνέντευξή του:

- Λέγονται και γράφονται πολλά για την υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου σου με τον Παναθηναϊκό. Τελικά τι ισχύει;

«Εξ αρχής είχα δηλώσει ότι ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό για έναν ακόμη χρόνο. Οι συζητήσεις όμως έχουν παγώσει καιρό καθώς τελευταία φορά μιλήσαμε για το θέμα της ανανέωσης την περασμένη σεζόν. Εκτοτε δεν υπήρξε άλλη επαφή».
 
- Εσυ επιθυμούσες να συνεχίσεις την καριέρα σου στον Παναθηναϊκό και μετά το καλοκαίρι;

«Δεν το είχα κρύψει. Το είχα δηλώσει δημόσια και το γνώριζαν και στην ομάδα. Προφανώς όμως δεν υπήρχε ίδια επιθυμία από τον σύλλογο. Βεβαίως, το σέβομαι και καταλαβαίνω ότι υπάρχουν διοικητικές εξελίξεις στο κλαμπ που είναι πολύ σημαντικές για την πορεία του Παναθηναϊκού. Είναι μια κρίσιμη περίοδος και όλοι μας πρέπει να λειτουργούμε προς όφελος του συλλόγου με συνέπεια και επαγγελματισμό. Η ομάδα βρίσκεται πάνω από όλους».

-Σε επηρεάζουν ποδοσφαιρικά όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα και οι συζητήσεις ή η φημολογία που υπάρχει γύρω από το όνομά σου;

«Εχω αποδείξει στην πορεία μου, και στον Παναθηναϊκό και στο ποδόσφαιρο συνολικά, ότι είμαι επαγγελματίας. Και έτσι θα πράξω ως και την τελευταία ημέρα του συμβολαίου μου. Είμαι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, το μυαλό μου βρίσκεται στον Παναθηναϊκό και προσπαθώ καθημερινά να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει ως ομάδα. Ούτως ή άλλως, στην καριέρα μου έχω μάθει να μην επηρεάζομαι από δημοσιεύματα, κριτικές και γενικώς συζητήσεις που γίνονται γύρω από το όνομά μου. Προτιμώ να μιλάω μέσα στο γήπεδο».

-Εισαι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι εν τέλει θα συνεχίσεις την καριέρα σου στον Παναθηναϊκό;

«Αναμφισβήτητα. Μου έχει λείψει η πατρίδα μου διότι απουσιάζω αρκετά χρόνια, αλλά έχω αγαπήσει την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και θέλω να κλείσω την πορεία μου εδώ με τίτλους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags