Facebook Pixel Ολυμπιακός - Σάββας Θεοδωρίδης: "Έβριζαν τον διαιτητή οι παίκτες της Μπασακσεχίρ - Έδειξε κόκκινες κάρτες"!
| 2019-08-07 23:46:00

Τρομερή αποκάλυψη Θεοδωρίδη - Χαμός και βρισιές στα αποδυτήρια μετά τη νίκη του Ολυμπιακού!

Sportdog Team
Τρομερή αποκάλυψη Θεοδωρίδη - Χαμός και βρισιές στα αποδυτήρια μετά τη νίκη του Ολυμπιακού!

Τι είπε για ΠΑΟΚ, Άρη και Ατρόμητο.

Ολυμπιακός: Μετά τη νίκη επί της Μπασακσεχίρ ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε στη Nova και έδωσε συγχαρητήρια σε όλες τις ελληνικές ομάδες για τα φετινά αποτελέσματά τους στην Ευρώπη. Παράλληλα, αποθέωσε τον Ζοσέ Σα και αφιέρωσε τη νίκη στον τραυματία Κώστα Φορτούνη.

Ο Θεοδωρίδης, μάλιστα, αποκάλυψε ότι υπήρξε μεγάλη ένταση στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα, με τους παίκτες της Μπασακσεχίρ να βρίζουν τον διαιτητή και τον ρέφερι του αγώνα να δείχνει κάρτες!

«Θέλω να συγχαρώ όλες τις ελληνικές ομάδες που έδωσαν βαθμούς (σ.σ ΠΑΟΚ, Άρης και Ατρόμητος). Φτάσαμε να έχουμε προσφέρει στην Ελλάδα επτά βαθμούς και προχωράμε ακάθεκτοι. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί είναι πάρα πολύ καλή ομάδα με μεγάλους παίκτες. Εμείς παίξαμε για να κερδίσουμε. Θέλω στη ρεβάνς να είναι όλος ο κόσμος. Ο Σα ήταν το Α και το Ω. Όλα τα παιδιά έπαιξαν με την ψυχή τους. Παρακαλώ τον κόσμο που είναι η ψυχή της ομάδας να συνεχίσουν να είναι δίπλα μας, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Η Μπασακσεχίρ είναι έξι ετών ομάδα και έχει έρθει να αντικαταστήσει τις παραδοσιακές δυνάμεις. Στο Φάληρο θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο και να μη γίνει το παραμικρό. Είμαι ενθουσιασμένος και αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο του Ολυμπιακού, τον πρόεδρό μας και τον Κώστα Φορτούνη. Στις δύσκολες ώρες που περνά. Κωστάκη είμαστε μαζί σου», τόνισε ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην αναταραχή στα αποδυτήρια. «Έβρισαν τον διαιτητή και έγινε χαμός. Έδειξε κόκκινες σε παίκτες της Μπασακσεχίρ. Είναι υποχρεωμένος να το γράψει στο φύλλο αγώνα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags