Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιώργος Μασούρας: "Παίζαμε μπάλα μαζί με τον κόσμο κόντρα στην Πλζεν" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-08 16:54:00

Σκόραρε και... τρελάθηκε ο Μασούρας - Φοβερές ατάκες - "Παίζαμε μπάλα μαζί με τον κόσμο"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σκόραρε και... τρελάθηκε ο Μασούρας - Φοβερές ατάκες - "Παίζαμε μπάλα μαζί με τον κόσμο"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα λέει όλα η δήλωση του Έλληνα άσου μετά τη Μπασακσεχίρ.

Ολυμπιακός - Γιώργος Μασούρας: Ο σκόρερ του Ολυμπιακού στο χθεσινό ματς με τη Μπασακσεχίρ μίλησε στο Olympiacos TV μετά την αναμέτρηση και δήλωσε χαρούμενος για το γκολ του, τόνισε όμως ότι η ρεβάνς κρύβει παγίδες.

Παράλληλα, ο διεθνής άσος ζήτησε από τον κόσμο να βρεθεί δίπλα στην ομάδα στον επαναληπτικό του "Καραϊσκάκης", όπως ακριβώς συνέβη και στο παιχνίδι με την Πλζεν, για το οποίο τόνισε χαρακτηριστικά ότι "Στα πρώτα δέκα λεπτά παίζαμε μαζί με τον κόσμο μπάλα"!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπασακσεχίρ: «Σίγουρα, είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα σήμερα. Θεωρώ, όμως, ότι το σημαντικότερο είναι πως πήραμε μια πολύ μεγάλη νίκη, που μας δίνει το πλεονέκτημα για τη συνέχεια. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να πάρουμε την επόμενη εβδομάδα την πρόκριση». 

Για το δέσιμο που υπάρχει στο ρόστερ: «Είναι αρχή της σεζόν, έχουμε λίγα παιχνίδια στα πόδια μας αλλά σιγά σιγά δένουμε σαν σύνολο. Υπάρχει χημεία από την περσινή χρονιά. Θέλουμε να το βελτιώσουμε αυτό και να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, για να πετύχουμε το μεγάλο μας στόχο, την είσοδο στους ομίλους του Champions League». 

Για τον επαναληπτικό στο «Γ. Καραϊσκάκης: «Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ. Θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν πολύ καλό αντίπαλο, αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι μέσα στην έδρα μας θα πάρουμε την πρόκριση». 

Για τη στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού: «Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος είναι η δύναμή μας. Ήταν φανταστικά στο προηγούμενο παιχνίδι. Στα πρώτα δέκα λεπτά παίζαμε μαζί με τον κόσμο μπάλα. θέλουμε την ίδια ατμόσφαιρα, για να καταφέρουμε να σκοράρουμε και να καθαρίσουμε από νωρίς την πρόκριση». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags